čaite...som ôsmak a chcel by som ist na bilingvalne gymnazium...strašne ma bavi španielčina a prave na nu...lenže moc úúúžasny ockoooo hovori že nemam na to a nechce ani abi som to vyskušal...iba zavidi že on v živote nič nedokazal a jeho syn nemože dokaz
tak zhodnoť svoje schopnosti.. na jake znamky sa učíš?? proste si tupý alebo nie?? keď ťa to baví a vezmú ťa, tak asi na to máš.. a za podanie prihlášky nič nedáš.. takže hor sa do toho
Napr. ja som bol v podobnej situácii, rodina ma hrozne podceňovala, všetci si mysleli, že maturitu spraviť nezvládnem. Posielali ma učiť sa za kuchára alebo automechanika(nemám nič proti týmto profesiám, ale nie)
No ja som si išiel za svojím, bavili ma PC a zmaturoval som na jednotky na elektrotechnickej priemyslovke...(to, že PC ma už baviť prestali a VŠ mám úplne iného zamerania je teraz nepodstatné)
Inak ak aj sprostý si, to nevadí, dôležité je, aby ťa zobrali na tú školu. Ak máš motiváciu a naozaj to budeš chcieť zvládnuť, tak to zvládneš, naučiť sa dá všetko
@papi654 jednotka je iba obycajne cislo...aj ja som mala 2 zo sloviny a viem ze som z nej uplne tupa...taketo nieco si musis naozaj rozmysliet..teraz ta mozno bavi spanielcina a myslis si ze na to mas ale..zamysli sa...vazne sa chces dalsie roky ucit spanielcinu, a myslis ze to ma uplatnenie? ak ano skus to,ale pamätaj, vela ludi ta tu ,,odhovaralo´´
jedna vec je ze sa skus realne zamysliet ci na to mas, zase bilingval nie je najlahsia zalezitost
na druhej strane ak s si tym isty, tak urob vsetko preto aby ta tam pustili.
ja som sa vo 4tom rocniku sama rozhodla ze idem na 8rocny bilingval, naism sa to nepacilo,ale nechali ma nakoniec, a potom ked som zmaturovala tak mi mamina povedala ze to bolo jedno z mojich najlepsich rozhodnuti a ze je rada ze som si vtedy ako 10rocne decko postavila hlavu
Určite sa nenechaj odradiť.. sama som chodila na španielske a vôbec to nie je také ťažké ako každý hovorí. Myslím, že keď ťa baví jazyk, tak to budeš mať o to jednoduchšie držím palce!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
však si daj na strednej druhy jazyk španinu ked tak velmi chceš,bilingva je dosť brutal
Ak my sme 'trapny' a ty si na 'klavesnicy', tak hoc aj máš zo slovenčiny 1ku, gramatika o tom nesvedčí.
A teraz k problému: porozprávaj sa o tom s mamou a poriadne si to ešte raz premysli.
Si mladý, tak si nepokaz život španielčinou
2. Ešte raz sa mrkni na gramatiku
3. Zhodnoť svoje schopnosti...REALNE
4. Ak stále trváš na tom, že chceš ísť na biling. gym. tak zadrž dych a postav sa na hlavu
Napr. ja som bol v podobnej situácii, rodina ma hrozne podceňovala, všetci si mysleli, že maturitu spraviť nezvládnem. Posielali ma učiť sa za kuchára alebo automechanika(nemám nič proti týmto profesiám, ale nie)
No ja som si išiel za svojím, bavili ma PC a zmaturoval som na jednotky na elektrotechnickej priemyslovke...(to, že PC ma už baviť prestali a VŠ mám úplne iného zamerania je teraz nepodstatné)
Inak ak aj sprostý si, to nevadí, dôležité je, aby ťa zobrali na tú školu. Ak máš motiváciu a naozaj to budeš chcieť zvládnuť, tak to zvládneš, naučiť sa dá všetko
Držím palce.
prepáč ja som jednotky veľmi nemala
jedna vec je ze sa skus realne zamysliet ci na to mas, zase bilingval nie je najlahsia zalezitost
na druhej strane ak s si tym isty, tak urob vsetko preto aby ta tam pustili.
ja som sa vo 4tom rocniku sama rozhodla ze idem na 8rocny bilingval, naism sa to nepacilo,ale nechali ma nakoniec, a potom ked som zmaturovala tak mi mamina povedala ze to bolo jedno z mojich najlepsich rozhodnuti a ze je rada ze som si vtedy ako 10rocne decko postavila hlavu