Už asi rok a pol sa mi páči jeden chalan. Aj o tom vie. Odkedy sa to dozvedel, (pred pár mesiacmi) tak sa na mňa stále usmieva, furt na mňa čumí a keď ma jeho kamoši zbadajú, tak ho furt drgajú atď... Lenže on je strašne hanblivý, tak neviem ako na tom so
@sitnxan Možno ti to v tvojom 12 ročnom mozočku znelo cool ale v skutočnosti to bolo fakt dosť trapné!!!To potrebuješ na seba upozorňovať ako blbé,duté,tupé,negramotné decko?
mno takto, aby som dala daco k teme.. vies ako chalani ked maju 9-10 vzdy povedia na babu - fuj.. mno tak dievcata z toho vyrastu skorej. on z toho este asi nevyrastol a jeho kamarati jak by dal.. este stale si pre neho "fuj" lebo si baba ale zaroven uz tusi ze to az tak fuj nebude
cize budto mu daj cas, alebo ho odchyt dakde bez kamosov a pozvi ho na rande. tazko ale povedat ako na to zareaguje.
bud dominantna a surovo ho "zober" niekam, ale tak, aby jeho retardovani kamosi o tom nevedeli (aby sa este viac nehanbil)...a potom trocha spomal, chlapec to ma rad pomalsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
máš pravdu zlatko, ešte radšej požijem
cize budto mu daj cas, alebo ho odchyt dakde bez kamosov a pozvi ho na rande. tazko ale povedat ako na to zareaguje.
je to cele mile taketo "prve zaciatky"