ahojte mam jeden problem,,, neviem čo mam robit , spoznal som dievca strasne si dobre rozumieme pišeme si aj na nete piše mi uz ze ma miluje atake pekne veci ,,, ale problem je taky že ja mam 23 aona len 16 hmm a ja som zadany ale ona otom nevie , velmi s
Nechceš jej ublížiť? Tak si ju nemal namotať. Je to pubička, zničená z toho bude tak či tak a ty si pako, lebo sa tváriš ako nezadaný a nepriamo ubližuješ aj svojej priateľka. Gratulujem ti, si King of Chujes.
To si robíš prdel ? ...Najprv si to uvedom v hlave či chceš byť s tou priateľkou čo máš teraz a nie takto klamať obe ...Radšej sňou buď radšej kamarát a časom uvidíš..A ten vekový rozdiel nieje taký strašný
viem asi som riadny chuj ale čo mam robit ked nanu stale myslim a tužim po nej
ale pritom by som svoju holku nenechal nikdy
som si to riadne zamotal hmm da sa milovat dve zeny naraz?
neverím, že sa dá milovať dve ženy naraz, takže jednu z nich určite nemiluješ a tak či tak si idiot to máš jedno že čo urobíš, stále jednej alebo aj obom ublížiš
z vlastnej skusenosti ti poviem ze ak mas starsiu alebo rovnako staru holku ako ty drz si ju 16 rokov to je mlade to nevie co chce to je len chvilkove zschvilu ju prestanes bavit ja ked som mal 20 som mal 16 rocnu a bolo to na kokot po 2 mesioacoch zacala robit picoviny drb na to lebo budes to lutovat neskor ver mi
Ty nemaš 23 ty si to len myslíš abo si fakt dzignuty -.-" 23 ročný a robí také pi*oviny.. ach jaj chlapče ty to budeš mať vo vzťahoch ťažké.. a to ti hovorím ja ako 16 ročný.
haha, aj ja poznam par chujov 20+, co slintaju po 15,16 rocnych ... ako sorry, ja sam mam co najmenej kecat do toho, vekovy rozdiel je podla mna v laske prd platny, ale je ine ked sa riesia 33 a 25 rocna = dvaja dospelí ludia a ine (a jebnute) ked dospely 23 rocny clovek riesi daco s 15/16/17 rocnym deckom ...
@angelss
1. neviem aký si bol v matike, ale ja tam vidím problémy dva, keď už sme pri tom
2. ako ten podstatnejší mi príde tá časť "mám holku, ale toto dievča o tom nevie"
3. už som videl aj vzťah 16tky s 25ročným, a vcelku im to fungovalo... nejakú dobu, čiže toto by som až tak neriešil, jedine tak z pohľadu "ako budem(e) zvládať keď to mnohým až väčšine ľudí príde divné".
normálne ľudia : POTLESK!!!
16 ročný baba, ktorá ti vypisuje , že ťa miluje a ty jej nevieš povedať, že si zadaný? Máš smolu, lebo ona už je namotaná a ubllížiš bud jej alebo svojej priateľke. A úprimne- ľutujem tvoju priateľku, že nevie akého má faošného chalana.....Ak myslíš na hentú 16tku, tak sa so svojou priateľkou rozíš, pretože jej ubližuješ aj keď ona o tom nevie!!!
UVEDOM SA
Hlavne by si sa mal spýtať svojho srdca, co naozaj chces. Nevsimaj si tych nado mnou, ktorí ta kritizuju. Je pravda, ze to bola chyba, to ze si klamal obe. Myslim si zeby si sa mal rozhodnúť, ale povedať pravdu obom. Choď za svojim srdcom a rob to, čo ťa robí šťastným. Držím ti palce. Verím že to vyriešiš. Keby niečo napíš!
@angelss
1: povedz jej ze niekoho mas...bud k nej uprimny ak ju mas rad...
2: rozid sa stou terajšou, nema vyznam snou udrziavat nieco, ak pomyšlaš na inu babu.
3: drzim palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Nezdá sa ti to čudné taký starý idiot chodiť s takou mladou?
a so 16 ročnou, ta až sa to dozvie, spácha samovraždu
ale pritom by som svoju holku nenechal nikdy
som si to riadne zamotal hmm da sa milovat dve zeny naraz?
@angelss zjavne nelubis ani jednu tak, aby si k nej bol uplne uprimny... kasli na oba "vztahy"...
Samozrejme, môžu byť aj výnimky, keď je jedinec (ktorí je síce starý ale) sprostý
@20
* vek partnera/2 +7 mg O_o
Malá 16 ročná šťanda je to, a ty si mozgovo asi ešte menší, keď satu pýtaš o radu, a klameš obe...
1. neviem aký si bol v matike, ale ja tam vidím problémy dva, keď už sme pri tom
2. ako ten podstatnejší mi príde tá časť "mám holku, ale toto dievča o tom nevie"
3. už som videl aj vzťah 16tky s 25ročným, a vcelku im to fungovalo... nejakú dobu, čiže toto by som až tak neriešil, jedine tak z pohľadu "ako budem(e) zvládať keď to mnohým až väčšine ľudí príde divné".
16 ročný baba, ktorá ti vypisuje , že ťa miluje a ty jej nevieš povedať, že si zadaný? Máš smolu, lebo ona už je namotaná a ubllížiš bud jej alebo svojej priateľke. A úprimne- ľutujem tvoju priateľku, že nevie akého má faošného chalana.....Ak myslíš na hentú 16tku, tak sa so svojou priateľkou rozíš, pretože jej ubližuješ aj keď ona o tom nevie!!!
UVEDOM SA
1: povedz jej ze niekoho mas...bud k nej uprimny ak ju mas rad...
2: rozid sa stou terajšou, nema vyznam snou udrziavat nieco, ak pomyšlaš na inu babu.
3: drzim palce