Mam taky problem ze moja frajerka sa so mnou nechce takmer vobec bozkavat.. Vraj to neviem a nieje to take ako by malo.. obcas na par minut ale to vraj robi iba kvoli mne aby som sa necitil ukrateny ... a nechce ma to ani naucit lebo je presvedcena ze sa
@jurac12 - pošli ju do riti, pretože najčastejší dôvod prečo bozkávanie "nie je také ako by malo" je že ten kto si to myslí k tomu druhému necíti to čo si myslí že cíti, aspoň z mojej skúsenosti. ale aj keby hneď nie, tak je nejaká divná, že ťa to ani nechce naučiť, lebo "sa to nedá", aj keby si hneď myslela že sa to nedá tak si myslím že ak sa milujete/máte radi, tak by sa o to pokúsila už len preto že to (so správnym prístupom) sľubuje dosť srandy.
alebo si nájdi nejakú fešnú čo ťa to naučí, a potom keď si to tvoja holka všimne (keď sa ti po pár mesiacoch zasa odhodlá dať pusu), a spýta sa na to, tak jej povedz že si si zohnal doučovateľku, keď si ona myslela že by ťa to nevedela naučiť
ale ono sa to fakt nedá naučiť. vieš alebo nevieš. zozačiatku to býva zlé preto, lebo človek ešte netuší, čo má vôbec robiť, ale keď ti to raz nejde ani po stom pokuse tak to ani nepôjde..
a ona odkial vie, že sa vie bozkávať??? to asi sa bozkáva zo wšetkými ostatnými len s tebou nie a nikomu to nevadí lebo si každý môže aspoň trocha užiť
no, to som uz aj ja zazila ze chlapec sa nevedel bozkávať teda on tvrdil ze iba perami je to romantickejsie ale ani to mu nejako nešlo :/.. a myslim ze je to tym ze nemal moc báb a príde to časom len treba skušať.. ja som to s nim dalej uz neskusala lebo bol na mna moc dobry chlapec .. ale keby ťa lubi urcite sa do toho dá nenehaj sa ponizovať od volakej pi.. čo si mysli ze zjedla vsetku dokonalost
Nejaká trapka.. Po prvé: Určite by som ti (alebo aj hocikomu inému) nepovedala že sa nevieš pozkávať... Takto ťa len od toho odrádza..Po druhé: Každý sa bozkáva inak ... Proste ju pošli kade ľahšie a nájdi si takú, ktorá ťa bude brať aj s tvojimi bozkami.... Možno jej potom dopne o čo prišla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
alebo si nájdi nejakú fešnú čo ťa to naučí, a potom keď si to tvoja holka všimne (keď sa ti po pár mesiacoch zasa odhodlá dať pusu), a spýta sa na to, tak jej povedz že si si zohnal doučovateľku, keď si ona myslela že by ťa to nevedela naučiť
ale nii, proste je asi piča, pošli fotku a ja ťa to možno naučim
ona je tvoje prvá??? ...kolko ma rokov?
» www.birdz.sk/technika/bozk-n...
a ona odkial vie, že sa vie bozkávať??? to asi sa bozkáva zo wšetkými ostatnými len s tebou nie a nikomu to nevadí lebo si každý môže aspoň trocha užiť
neche rozmyslam ako len chcem...su tri moznosti:
1. uz mala predtebou jedneho alebo viacero skusenejsich ako si ty
2. narocna...aj to malo co jej mozes ponuknut jej nestaci
3. ani ona sa nevie bozkavat ale automaticky zhadzuje vynu na teba
mozes si vybrat
a že to nie je ako by malo- možno jej nevoniaš, alebo má nejaký iný problém....
zakončila by som to tým, že ťa možno neľúbi...
P.S. nechápem, prečo si si začal s takým deckom (ale nejaká je skúsená v tom bozkávaní...)