Zalubil sa domňa cez leto jeden chalan..ja som si vybrala jeho kamaráta..Alebo potom som si uvedomila že vlastne milujem jeho..stale ked ho stretnem tak sa na mna pozera buť smutným pohladom alebo sa usmeje..chova sa ešte tak akokeby ku mne niečo citil..D
ale nejde o tie like to bola len taka podrobnosť..Ale celkovo aj ked som s nim tak..aj kamoške písal ako ma miluje a tak dalej..len hentej jednej veci neviem pochopiť
@blondina144 Daj si ho do vzťahu a určite si nájdete k sebe cestu.... .... Alebo si sprav tie rôzne testy na facebooku. Tie Ti poradia lepšie ako birdzáci...
@turgon skôr Sexuálno-vzťahovo-dejepisno-politicko-fotografická poradňa pre deti a dorast
@blondina144 dievča, hlavne nerieš každú jednu maličkosť, lebo sa z toho raz zblázniš...niektoré maličkosti totiž nepochopíš nikdy a bež sa s ním narovinu osobne porozprávať o tom, ako to medzi vami vlastne je, lebo možno si domýšľaš niečo, čo ani nie je, alebo je, len o to svojim správaním prídeš
Kriste pane.... ak ti nedal like na fotku, kde si bola v spodnom prádle, ja osobne by som si s ním nezačala Omg fakt si myslíte, že všetko je len o fb?? A prečo to ten chalan nepovie tebe, ale kamoške? TA šak sa ho opýtaj, drahá! Nie, nie! Viem, čo práve ideš urobiť- ale povedala som povedať, nie napísať! Takéto veci sa neriešia cez fb, teda ja osobne keby mi niekto povedal cez fb že ma miluje, tak by som mu to vyčítala, pretože nenabral toľko odvahy povedať mi to normálne, hanbí sa za to, alebo si ma natoľko neváži...
Kriste pane.... ak ti nedal like na fotku, kde si bola v spodnom prádle, ja osobne by som si s ním nezačala Omg fakt si myslíte, že všetko je len o fb?? A prečo to ten chalan nepovie tebe, ale kamoške? TA šak sa ho opýtaj, drahá! Nie, nie! Viem, čo práve ideš urobiť- ale povedala som povedať, nie napísať! Takéto veci sa neriešia cez fb, teda ja osobne keby mi niekto povedal cez fb že ma miluje, tak by som mu to vyčítala, pretože nenabral toľko odvahy povedať mi to normálne, hanbí sa za to, alebo si ma natoľko neváži...
ty jedna hnusná vyjebaná piča !!! neznášam tieto skurvené potrtkané deti, čo nerobia nič iné len LAJKUJÚ A TRTKAJÚ. CHOĎ SPAŤ A ZAJTRA DO ŠKOLY TY KRAVAAAAAA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
inak. omg, rofl, wtf. zobud sa
ZBAL HOOOOOO
... ale k teme, cim skor sa s nim o tom vsetkom porozpravaj, povedz mu co citis a NERIES somariny
Preboha, viete vy vôbec niečo riešiť aj osobne než len cez facebook?
až ma pri ♥ zabolelo, že nemám v priateľoch tupé 14tky
@turgon skôr Sexuálno-vzťahovo-dejepisno-politicko-fotografická poradňa pre deti a dorast
Umieram z dnešných Poke-Likových vzťahov
diki @kura666
Povedz mu ze sa ti paci , spytaj sa ci aj ty jemu , lepsie ako LIKE riesit