hovorím ti, že ho štve, že si s jeho kamošom, keď ťa odkopol. Sú to jeho kamaráti a on nechce medzi nimi mať bývalú. Možno z toho pocitu, že jeho kamarát raz povie "a nemôžem s tebou, lebo mám rande s..."
@unchained či sa s ním stretávaš alebo nie, ide tu vždy o princíp, že chodíš s jeho kamošom a že on s tebou kedysi niečo mal... skús si predstaviť, že by si ty mala nejakú kamošku, ktorá by chodila s tým, s ktorým si ty kedysi chodila, určite by si z toho nebola trikrát happy...
@loveistheanswer ale veru viem, on mi sám napísal a potom sme sa stretli lebo sme zistili že sa viac menej poznáme a tak to začalo.. a ked sa to henten môj EX dozvedel začal širit o mne hlúposti, ten chalan mi prestal písat ale po čase sa sám ozval stretli sme sa (zas) a povedal že to musí ostat už len medzi namy ale nechápem ako sa to môj bývalí zas dozvedel...
@loveistheanswer určite hej, ved ja som to nikomu nehovorila .. hmm máš pravdu ale po čase to možno nebudeme muset udžiavat v tajnosti.. a mne to nejak neprekáža zatial.. ale aj tak je celé na zlej ceste...
tak s kamaratmi byvaleho by si randit nemala .. preds alen si to vezmi ze tvoj byvali by randil s tvojoukamoskou...a chod za tym byvalim a opytaj sa co to ma znamenat ... !!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@chidori ale ja sa s bývalím už nestretávam, nemá mu prečo vadit že randím s jeho kamarátom..
» aktualne.centrum.sk/domov/kauzy/cla...
to mi vadí..
100% pomáha