Chodime spolu s priatelom nieco cez rok a v poslednom case sa mi zdal dost zvlastny. Potom mi povedal, ze to uz nie je take ako pred tym, ze uz ma nemiluje tak ako pred tym. Tvrdi, ze sa nechce rozit, odovodnuje to tym ze ma stale miluje, ale ked som sa h
Určite by bolo treba niečo poriadne vymislieť. Najprv sa o tom skúste poriadne porozprávať čo na to vraví on ako to cíti a potom sa rozhodnete či to má zmysel.
horsia alternativa by bola ak by ti to oznamil a dodal, ze chce koniec ... tak este vidim sancu na diskusiu a zachranu, je to typicka kriza ... len na seba netlacte ... a drzim palce
skuste sa porozpravat preco ta uz tak nemiluje. mozno je v tom iba baba. ved si mozete daj na chvilu cas a potom sa mozete dat dokopy toto vacsinou nevide,ale nevadi.
ja osm to zazila, treba si dat prestavku nejaky tyzden dva a potom zisti ci chce byts t eboua lebo nie....po takej dobe sa casto stava ze ludia pochybuju ci maju este toho druheho radi...my sme to mali tiez po roku a po prestavke sme sa stretli a uz sme sa od seba neodlepili...ale po dvoch rokoch sme sa rozisli, to uz tiez prislo same
mno druha baba v tom neni...a k tej komunikacii....s tou fakt nemame problem, stale sa o tom rozpravame a snazime sa to vyriesit-...lenze mam pocit, ze potrebuje cas...ja uz som v minulosti nieco take zazila a mam na to velmi velmi zle spomienky, lebo ten rozchod velmi bolel a o to je to pre mna teraz tazsie....newiem co mam robit a o to horsie ze ani on newie...aach
My to mame presne rovnake...hovoril ze ma lubi naozaj ae uz to neni tak ako predtym aj mne sa zdal byt zvlasny.... je to skoro rok (( a sme sa pred dvomi dnami rozisli citim sa hrozne trapim sa viac jak oredtym velmi ho lubim a ja sama neviem co mam spravit... ((
to je kriza po roku... aj my sme si tym presli a uz je dobre, ak je vztah stabilny a lubite sa, tak to prejde... treba vydrzat... to je tym, ze laska sa casom meni, uz to neni ten osial ako na zaciatku... ale ak sa stale lubite tak to ma zmysel!
Ja by som na tvojom mieste išla s priateľom na nejaký výlet, prechádzku do prírody, alebo niekde, kde je kľud a snažila by som sa s ním otvorene porozprávať, čo očakáva ďalej od nášho vzťahu, ako si to predstavuje, povedala by som mu, ako to vidím ja a spoločne by sme sa pokúsili nájsť kompromis.
A jeho strohé vety by mi nestačili, preto by som mu jasne vysvetlila, že je pre náš vzťah dôležité, aby povedal svoj názor, pretože inak to ťahať nemá zmysel.
Ak to nechce zachrániť on, nebudem s predsa o to donekonečna pokúšať ja.
hh...tak to vazne nepokladam za riesenie problemu..rozist sa a potom ked sa uvedomi sa dat do kopy...hoci je pravda, ze ked nieco nemas az potom si uvedomis ake to bolo vzacne..keby sa rozideme uz sa k nemu nevratim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
btw, pauza=/=rozchod alebo pauza=rozdchod?
A jeho strohé vety by mi nestačili, preto by som mu jasne vysvetlila, že je pre náš vzťah dôležité, aby povedal svoj názor, pretože inak to ťahať nemá zmysel.
Ak to nechce zachrániť on, nebudem s predsa o to donekonečna pokúšať ja.
Držím palce