mám ho uprataný ale aj tak na ňom mám veľa vecí: rozčítanú knihu, hodinky,sluchátka, ipod, nejaké krémy a ďalšie somarinky čo používam príliš často aby som ich odkladala
na mojom nocnom stoliku je teda vela veci od vykresov potravin kozmetiky nezaplatenych faktur a pokut tabletiek dake to oblecenie .....a vela vela ineho
povedzme,že za nočný stolík považujem skrinu, ktorú mám pri poschodke, a na nej mám knihu,vreckovku,sponky a gumičky, vykladací strojček a cez noc mobil+ prach je tam ...
lampa, zápisník, enormné množstvo papierov, niekoľko oznamiek, plyšáka, slúchatká, pár pier, výcucok z bižutérie, pohár s vodou plus mŕtveho pavúka na kúsku papiera, čo mi pripomína, že by som ho mala vyhodiť...
Ale ináč tak celkovo hlavne odličovacie tampóny, vodu na odličovanie očí, krém na akné, krém na ruky, mobil (ako budík), svetlo na čítanie, ceruzku a notebook, gumičky a sponky a ešte balzam na pery
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
v noci tam mam to iste a brilky a mobil ..
a vlastne to nie je nocny stolik,ale perinak..
ale inak keď som niekde tak tam dávam také haraburdy ako mobil, zrkadlo, sminky, vodu, fotak, hreben, knihu, budík atď atď
Ale ináč tak celkovo hlavne odličovacie tampóny, vodu na odličovanie očí, krém na akné, krém na ruky, mobil (ako budík), svetlo na čítanie, ceruzku a notebook, gumičky a sponky a ešte balzam na pery
A knihy v stolíku.
A to len navrchu, nerátam šuplík a ostatné