iana somerhaldera...predtým som tam mala hodne dlho taký strašne pekný obrázok chalana a baby na loďke na jazere...tak v diaľke, západ slnka, tyrkysová farba tam prevládala...krásne
Vážne nemám šajnu. Na mobil sa pozerám, iba keď vypínam/zapínam budík a pozerám sa, koľko je hodín a to si pozadie nevšímam... ale na mojom stratenom som mala také čosi pekné čiernobiele abstraktné
@Shemy -jej psa....JOLA! ja tiež neviem ako som ju tam mohla dať lebo toho psa nemám/e v láske ale volačo ma donútilo dať to na pozadie...ahá asi to že nemala som si tam čo iné capiť!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
» feministing.com/imageStorage/vi...
už ani neviem čo som tam mala
Môžem sa na ten obrázok pozrieť 500krát a stále mi pripadá rovnako vtipný
Mimochodom netuším, kto to je, ale človek s takouto profilovkou hráva poker na fejsbúku
Teraz si nie som istá, idem to čeknúť *stare*
a na home screene mam zas toto:
Nejde mi display (lol)
popripade
aaaa !!! ..take chcem doma :/
Oco odchádza do kuchyne, ale nevráti sa s ničím v ruke, ako on veru nezvykne.
Spýtam sa : Oco, načo si tam bol?
- Pozrieť či náhodou nemáme Studenkovú v chladničke.
@h8u - fuj, aké je strašné aspon ten dotyčný vyhráva ?
@tommyhot - kráásne sú.. tvoja vyroba ?
ale nee presne tento obrazok , proste znak Liverpoolu na cervenom pozadi
Ak bude zaujem mozem uploadnut viac pozadi..
Toto...lebo mám debilný mobil a musím si vyberať široké obrázky,aby som to mala až neviem kde...debilná dotykovka....:/
» storage.byteleak.com/images/wallpape...
alebo si najdi konkretne pozadia, ktore sa ti pacia:
» storage.byteleak.com/images/wallpape...
a inokedy annu varney
nieco taketo
ze su to kvapky na skle..len za tym sklom je to take hezke farebne ale dam si asi tie stvor ci strojlistky