pyžamo a chlpaté ponožky
to je ťažko napísať,čo mám na sebe najradšej,
pretože by som dokázala napísať na celú rolku toaletného
papieru,čo na sebe rada nemám
ale mám rada moju odveci-skosť a kreativitu a veselosť
Vonkajsie? dakedy to boli vlasy ale doba sa zmenila brucho som mal tiez fajne, ale to uz tiez nie je pravda odkedy som pribral mam kerky, to je asi jedine take co mam rad..
A penis no
A vnutorne..hm moju povahu, moju krv, mam sa rad no
Znamienka a ich rozmiestnenie, v poslednom čase nos, suché pery, bledosť, uši, niekedy oči a pohľad a niekedy vlasy. Mám etapy, kedy sa sebe páčim dosť a aj z profilu, ale keď sa vidím na fotke, alebo som v inej nefyzickej kondicii tak sa nepáčim sám sebe. A mám na sebe v podstate rád nedokonalosti a "plastickosť" tváre, že vyzerám stale inak a tak nestihnem mať ani nejak dlhotrvajúce komplexy, alebo pýchy a páči sa mi miestami aj môj profil aj ked je otrasný pre mňa zároveň a tiež výška 170 a chudosť - preto aj chcem schudnúť.
Čo sa vlastnosti týka, myslím si, že som neskutočne adaptivny, možno empaticky, zhovorčivy a tak sa Viem uspôsobiť na rôzne charaktery a vybudovať si kladný vzťah s clovekom po prvej hodine aj ked s nim vonkoncom nemám nič spoločne a v istých oblastiach sa podľa mojich noriem správa stupidne, netolerantne a pod. Takže som aj tolerantný, dokážem vidieť a oceniť krasu, som detský, Viem sa naladiť na rôzny humor a vytvoriť v skupinách ten špecifický interný. Ďalej som otvorený, málo obmedzený a senzitivny - čo je aj zlá vlastnost. Takže tak nejak
Na sebe mám vsak najradsej tu premenlivost, neustály formaciu psycho-fyzična hlavne na základe emočno-empirickych podkladov a nie nejakými vonkajšími podnetmi. Takže som plný kontrastov, protikladov, absurdit a paradoxov. A som veľkým zdrojom tajomstiev najmä pre sameho seba
Myslim si, ze mam celkom nadhlad (aspon v udalostiach z poslednych dni sa mi to potvrdzuje) a vseobecny prehlad a som celkom tolerantny a nekonfliktny clovek
Z vonkajsich veci mam rada svoj zadok, oci, nohy a vlasy
Kde zacat - ja som cely dokonaly...dokonca az tak, ze keby som chcel spravit krok vpred aby som sa zlepsil, tak u mna by to uz bol vlastne krok vzad... milujem svoj humor svoje telo, svoju povahu ktora je priatelska a nekonfliktna...a tak...
z vonkajších mám rada moje pery proste mám presne ten typ pier ktoré sa mi páčia aj na iných ľudoch
z vnútorných asi najviac to, že nevidím svet čiernobielo ako väčšina ľudí... proste veľa ľudí to berie tak že niečo je bud úplne dobré alebo úplne zlé.. ale ja viem, že je niečo aj medzi...
Vyzniem hrozne narcisticky ale som spokojná s celou mojou povahou, zmýšľaním a uplne všetkým, mam skvelý humor, nadhľad, dokážem sa porozprávať so širokou skalou ludi o mnohých témach, som empatická a hlavne úprimná a KONEČNE uvedomelá aj ked to bola dlha cesta...jj a strasne skromná
Co sa vzhľadu týka, odkedy nemam akne a schudla som, si uvedomujem že som pekná aj do tvare, nemusím používať makeup, mam krásne plne pery, veľké oči a huste mihalnice, ďalej velmi dlhe nohy, krásne vlasy, ktoré ale kvalitne ničím no snažím sa o ne aj luxusne starať a vysoká som jedine co mi vadí na postave je brucho, ktore nemam moc rada ale aj to príde
z vnútorných... nevzdávam sa- to je niekedy ale aj na škodu, neverili by ste...
z vonkajších mám rada celú seba, vždy je síce možné niečo vylepšiť, napríklad plastiku pŕs ale to by potom už neboli moje a ja mám tie svoje radšej ako umelé
Mam rada svoj zadok, oči (vlastne celú tvár), vlasy...
a potom mám na sebe rada vykonávanie dobrých skutkov, z ktorých sa následne teším a zbožňujem moju sialenost jou!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a z vnútorných asi spontánnosť
A humor (občas)
to je ťažko napísať,čo mám na sebe najradšej,
pretože by som dokázala napísať na celú rolku toaletného
papieru,čo na sebe rada nemám
ale mám rada moju odveci-skosť a kreativitu a veselosť
A penis no
A vnutorne..hm moju povahu, moju krv, mam sa rad no
v vonj´kajších..čo ja viem, zadok?
z vnútorných asi.......porozumenie???
Viem sa sama rozosmiať
Nemám velke brucho
Mám dobrý hudobný vkus
Čo sa vlastnosti týka, myslím si, že som neskutočne adaptivny, možno empaticky, zhovorčivy a tak sa Viem uspôsobiť na rôzne charaktery a vybudovať si kladný vzťah s clovekom po prvej hodine aj ked s nim vonkoncom nemám nič spoločne a v istých oblastiach sa podľa mojich noriem správa stupidne, netolerantne a pod. Takže som aj tolerantný, dokážem vidieť a oceniť krasu, som detský, Viem sa naladiť na rôzny humor a vytvoriť v skupinách ten špecifický interný. Ďalej som otvorený, málo obmedzený a senzitivny - čo je aj zlá vlastnost. Takže tak nejak
Na sebe mám vsak najradsej tu premenlivost, neustály formaciu psycho-fyzična hlavne na základe emočno-empirickych podkladov a nie nejakými vonkajšími podnetmi. Takže som plný kontrastov, protikladov, absurdit a paradoxov. A som veľkým zdrojom tajomstiev najmä pre sameho seba
Mám sa rozpisat o tých zlych
Z vonkajsich veci mam rada svoj zadok, oci, nohy a vlasy
z vnútorných asi najviac to, že nevidím svet čiernobielo ako väčšina ľudí... proste veľa ľudí to berie tak že niečo je bud úplne dobré alebo úplne zlé.. ale ja viem, že je niečo aj medzi...
Co sa vzhľadu týka, odkedy nemam akne a schudla som, si uvedomujem že som pekná aj do tvare, nemusím používať makeup, mam krásne plne pery, veľké oči a huste mihalnice, ďalej velmi dlhe nohy, krásne vlasy, ktoré ale kvalitne ničím no snažím sa o ne aj luxusne starať a vysoká som jedine co mi vadí na postave je brucho, ktore nemam moc rada ale aj to príde
z vonkajších mám rada celú seba, vždy je síce možné niečo vylepšiť, napríklad plastiku pŕs ale to by potom už neboli moje a ja mám tie svoje radšej ako umelé
a vnútorne mám rád moju inteligenciu a schopnosť porozumieť iným ľuďom a vcítiť sa do nich
oči
obočie
A ty?? :letim:
a potom mám na sebe rada vykonávanie dobrých skutkov, z ktorých sa následne teším a zbožňujem moju sialenost jou!
takže ľúbim moje falošné pozitívne pôsobenie.