všetko naraz. ale väčšinou zmysel pre humor a úsmev. chcem mať vo svojom živote ľudí, s ktorými sa budem baviť a záleží mi na tom, aby vyžadovali to isté
ako sa pozerá , kam sa pozerá , čo hovorí , ako to hovorí , ako vyzerá , prečo tak vyzerá .... atď .... úplné detaily , ktoré o človeku prezrádzajú všetko ... a nevadí mi , keď si niekto nedáva servítku pred ústa - radšej pravdu(aj keď nie práve najmilšiu) ako lož
a samozrejme sranda musí byť= úsmev od ucha k uchu a drtiť jeden vtip za druhým , kým sa neudusíme!!
celkový vyzor a mudrost, ci o seba dba, ci sa sprava milo, na nic sa nehra.....mozno to je trochu divne, ale nemam rada privelmi priatelskych, ukecanych ludi, pridu mi strasne dotieravi, ked sa furt na nieco vypytuju, pri vitani ma chcu hned objat, taraju o blbostiach, na vsetkom sa rehocu....radsej takych kludnejsich, co nemusia robit za kazdu cenu blbosti, aby zaujali, a radsej budu hovorit o niecom normalnom, co ma aj zaujima a na co aj ja mozem nieco povedat, ako sa len robit ako ma neskutocne ich trefny vyrok pobavil..
Najprv, pravdaže, tvár. A zuby, som zaťažená na zuby Nakoľko mám sama rovnátka, proste som zaťažená na pekné zuby A potom pravdaže tvár a tie časti, ktoré zaujmu. Čiže ak má ten človek krásne oči, pozerám mu do očí. Ak má na´dherný úsmev, pozerám tam A potom sa snažím odhaliť možnosť, že by mal tehličky a nejaké tie svaly...Pravdaže myslené pri chalanoch. Ach Bože, tehličky! A medzi tým zisťujem, či sa mi s tým človekom dobre rozpráva, či ma dokáže zabaviť, či si máme čo povedať, snažím sa vyčítať, ako ma vníma...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
proste ich osobnosť, správanie.
a samozrejme sranda musí byť= úsmev od ucha k uchu a drtiť jeden vtip za druhým , kým sa neudusíme!!
a na ľuďoch mám rada 1 možnosť