Najradšej mám Mcdonalds lebo má drive thru a je otvorený do noci a je lacnejší ako všeky ostatné možnosti. Ostatné fast foody nemajú na slovensku drive thru
Som strašne rada, že opäť niekto založil anketu, v ktorej môže 90% birdzu ukázať, ako strašne nenávidia fastfoody, nezdravé jedlá, ameriku a vlastne všetko s ňou spojené a tým dokázať, akí sú odlišní - pričom si ale neuvedomia fakt, že na tento super spôsob ako byť megakúl a nadvecou už prišli aj ostatní a tak sú opäť len jedni z mnohých
Česť tým pár výnimkám, čo naozaj pri pohľade na hamburger neslintajú a nezastavia sa vo fastfúde každýkrát, čo idú okolo a večer potom s natlačeným bruchom bojujú za zdravú výživu
Som ani nevedel že Subway je nejaká značka Kamoš mi o tom hovoril, že tam dávajú do bagety to čo chceš, tak som to musel vyskúšať Do školy si vždy jednu nechám spraviť a je super. Ale tá cena 3-4 eurá
@h8u pravda ale aj tak nemam rad mcdonald lebo sa z toho nikdy nenajem..ked hej, tak to na to miniem aspon 3 eura a ostatne su na tom dost podobne..mozno radsej "obycajne" stanky a fastfoody s burgrami a bagetami ale pizza je aj tak najlepsia
Milujem Veggie Delight (veľa zeleninky, zapečený syr, Sweet Onion dressing a všetky blbosti na vrch zo Subway. Len si ho dovolím len tak dvakrát za rok, lebo je to fakt drahé.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
A ináč normálne KFC je aj na Námestii SNP.
Som strašne rada, že opäť niekto založil anketu, v ktorej môže 90% birdzu ukázať, ako strašne nenávidia fastfoody, nezdravé jedlá, ameriku a vlastne všetko s ňou spojené a tým dokázať, akí sú odlišní - pričom si ale neuvedomia fakt, že na tento super spôsob ako byť megakúl a nadvecou už prišli aj ostatní a tak sú opäť len jedni z mnohých
Česť tým pár výnimkám, čo naozaj pri pohľade na hamburger neslintajú a nezastavia sa vo fastfúde každýkrát, čo idú okolo a večer potom s natlačeným bruchom bojujú za zdravú výživu
i tak by môj žalúdok neuniesol tie hambáče a keby aj, nechutia mi
BK - Triple Whopper
McD - Nuggetkové menu so sladkokyslou
Subway nemusím, je v meste veľa lepších bagiet a hlavne za lepšiu cenu.
Ale ináč mám rád všetky možné fast foody a reštaurácie, aj pizzerie