Táto otázka je síce v kategórii filmov, ale týka sa aj iného.
Máte radšej, keď nejaký príbeh pokračuje viacerými časťami (niečo ako seriál; články v novinách, ktoré vytvárajú príbeh; knižné diela s viacerými časťami) alebo radšej máte, keď je celý dej uk
Radsej mam cely film... aj serialy ked si chcem pozret,tak vecinou stiahnute z netu a pozerem si za par dni vsetky casti aby som to mal komplet... a co sa tyka dlhsich filmov tak tak isto... Lord of the Rings, Star Wars(tam to bolo dost drsne. setkych 6 filmov, plus ten kresleny z 2008), Star Trek(este drsnejsie ako star wars... 10 filmov), Deti Duny, to som mal v celku ako jeden film.. v telke to davali ako 4 ci 5 skoro 2oj hodinovych filmov.... ale nemalo to chybu ... teraz ked budem mat nerusenych par hodin idem pozret Godfathera setky casti ... ale mam rad viac dielne ked su v jednom filme, resp ked je film rozdeleny na viac kratsich pribehov (animatrix, atman: Gotham knight, Kava a Cigarety....)
to zavisi od knihy alebo filmu. niekedy si fakt myslim, ze autor tych sedem knih (to teraz je len priklad.. mal radsej zhrnut do jednej uzasnej a napinavej a nie roztahovat pribeh do nekonecna. A nemam rada ked pokracovanie vyjde o tri roky a ja uz aj zabudnem o com bola prva cast.
upesna kniha na pokracovanie...no tak twilight , Duna (vsetky knihy boli uzasne) a napriklad som citala aj trilogiu Drakeni z Pernu a to tiez bolo super, ale nie je to velmi zname...
totalne od veci kniha na pokracovanie bol Hyperion...a väcsina dvojdielnych filmov
(ten druhy diel by si mohli nechat pre seba...)
Radčej mám rada celý jeden film...Nemám rada moc filmy rozdelené na viac častí.Jednoducho pozrem si prvú čast a potom chcem už druhú som celá paf....a nakoniec zistim že druhá časť ešte nevyšla je to jednoducho také ani neviem ako to mám popísať jeden film je jeden film !
Tak... to závisí od toho, či ma ten film/kniha zaujme ak sa mi zapáči napr. prvá časť, tak hneď chcem čítať/vidieť druhú väčšinou také sú naj... čo majú pokračovanie v iných častiach
No to je v podstate jedno... Dôležité je, aby ma ten film zaujal... Alebo teda kniha... Keď pozerám nejaký film alebo čítam knihu na časti, tak po každej ukončenej časti som zvedavá, ako to bude pokračovať.... Keď si prečítam knihu alebo pozriem film, ktorý hneď skončí, tak si poviem: Booom, skončilo to...XDDDD A už sa nemám na čo tešiť.... Takže asi tak
podla mna je celkom dobry reklamny tah spravit diela na casti.. ak je to fakt dobre,ta prva cast,tak ludia budu saliet po dalsej casti a nebudu sa vediet dockat.. vid potterovci,simpsonovci,priatelia,uz aj twilight a tak.. a ja to mam celkom rada, ked sa mam dalej na co tesit,ale zase nemam rada take ked to ma az moc vela casti,potom to uz zacne nudit..takze tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
upesna kniha na pokracovanie...no tak twilight , Duna (vsetky knihy boli uzasne) a napriklad som citala aj trilogiu Drakeni z Pernu a to tiez bolo super, ale nie je to velmi zname...
totalne od veci kniha na pokracovanie bol Hyperion...a väcsina dvojdielnych filmov
(ten druhy diel by si mohli nechat pre seba...)