Mám drobné vyrážky prevažne na stehnách, nad kolenami a hlavne na kolenách... Potom mám väčšie vyrážky na spodnej strane zadku a tiež 3 na hrudi... Vyzerajú ako suché chrasty v strede a okolo nich je červený kruh.... Prosím o pomoc... Neviem či nie som na
ja som mala také chrastové vyrážky na bruchu. a mala som to zo zle umytého ovocia. liečila som to skoro celý mesia.. ale pochybujem, že máš rovnaké vyrážky.. jednoznačne choď k doktorovi..
Fuha, kolena, suche vyražky, to može byť aj psoriaza, spytaj sa rodičou a starych rodičou či nemal niekto z nich psoriazu, nemal si v spoeldnyhc dnoch nejaky šokujuci zazižok ? uraz ? alebo si nebol chory ?...v každom pripade bež k doktorke
@jimmycrow Skúsiť môžem, ale neporadím, keďže s tým chodím ku kožnému už pomaly dva roky A okrem toho, opis nesedí.
@jakub489 Vážne by si mal ísť k doktorovi. Ja som mal (mám) tiež, ale len také vodnaté a nešiel som hneď. Teraz mi ani za boha nevedia zistiť, čo to je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
aj ja mam vyrazky po tele, predpisala mi salicilovu (sry ale neviem ake i tam su) kyselinu
@jakub489 Vážne by si mal ísť k doktorovi. Ja som mal (mám) tiež, ale len také vodnaté a nešiel som hneď. Teraz mi ani za boha nevedia zistiť, čo to je
Čím skôr pôjdeš, tým lepšie pre teba.