cavte...chcem sa spytat ze co moze stat zverejnenie internetovej reklamy na nejakej web stranke povedzme s navstevnostou DO 1000 navstev za den ??? a velkost reklamy by bola trebars 150px x 50px...dikes
no tak to neviem ale funguje to buď tak, že ideš cez nejaký reklamný portál ako google, etarget a pod. alebo sa podohaduješ s majiteľmi tých web stránok ty sám a určíte si cenu akú uznáte za vhodné
@izdisko a chceš si ju ako kúpiť alebo predať? lebo to môže byť rôzne aj podľa typu uživateľov, či sú rôzni, alebo či tam je nejaká konkrétna cieľová skupina (a ak tá cieľová skupina má pre teba cenu, o to hodnotnejšia je pre teba taká reklama)
viete co poviem vam to po pravde mam vo vyvoji www stranku a ako kazdemu nejde len o zabavu ale aj o zisk a chcem si ju dat na webhosting len vsetko je o financiach ja chodim este na strednu a moc toho na rozhadzovanie nemam a preto sa pitam ak by trebars stranka uspela ci by sa to oplatilo ... vlastne ci by mi reklama vykrila naklady na webhosting ... dakujem za odpovede sice som to vsetko pisal len cisto teoreticky ale aj tak cakam nejake dobre rady dik
Tak webhosting a doména (registrácia používateľa internetu na úradoch) spolu stoja len okolo 800 sk... tam netreba moc reklamu, to nie je takmer žiadny výdavok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Inzercia na birdzi je možná - pozri si :
» www.birdz.sk/about/reklama/...
Ale to myslím že nie je tvoja cenová relácia
tam odkukaj ako sa pohybujú ceny
po druhe bavime sa tu o reklame, nie o prezentacii (webovej stranke)