nuž láska na prvý pohľad to nebola, ale skôr upriamene civel, že som fakt netušila, či mu šibe, alebo čo, a preto som to chcela zistiť.. .. táák neskôr sme sa zakecali a bolo
Dá sa to povedať vtedy, keď sa dvaja doposiaľ neznámi ľudia priťahujú natoľko, že to začnú riešiť a ich vzťah následne pokračuje.. Vtedy je to reálna láska na prvý pohľad.. Keď sa len niekomu niekto zapáči a druhá strana to ignoruje.. nieje to nič..
no existuje predsa...viem to lebo uz rok a pol ju prezivam a hrdo mozem povedat ze aj po takom case moju milovanu s celeho srdiecka milujem...od kedy som ju stetol viem ze je to laska mojho zivota...
nie. nejaká tá zamilovanosť, to snáď áno, ale láska? to je blbosť, toho človeka nepoznáš, nevieš aký je, a milovať niekoho na základe vzhľadu a toho, že sa ti páči....
@queenee ja som hlavne v 15tich nebol tupy ako dnesne deturence, co si myslia, ze vedia o zivote vsetko, hraju sa na dospelych a pri tom ich jedina povinnost je prist rano do skoly a ist vecer spat aby rano opat mohli ist do skoly
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
To by som sa musel zamilovať 30X za deň
Existuje iba očarenie....
a zazila som to len raz bol to moj najkrajsi platonicky vztah v zivote lebo sme sa seba sa navzajom prilis bali
a konečne k téme: myslím,že nie...
choď si radšej poníka tlačiť
..mňa by inak dosť jebalo,keby sa mi rozprávali v mojom fóre dvaja debili
"Myslíťe"..