Láska medzi dvoma ľuďmi nemôže byť založená len na chémii. Ak by to tak bolo, ničím by sme sa neodlišovali od zvierat. Konali by sme len pudovo. No človek cíti. Cíti niečo, o čom premýšľa a tým to získava nový rozmer. V láske nejde len o sexuálnu príťažlivosť. Ide o vzájomný rešpekt partnerov, porozumenie. Človek cíti, že je tu niekto, kto mu pomôže na ceste životom. .....toto som síce napísala pred dvoma rokmi,a le stále s tým súhlasím.
Ono, láska je len slovo a pod pojmom láska si niekto predstaví biologické reakcie vyjadrené pomocou chemických rovníc, niekto si myslí, že je to o večere pri sviečkach, ruže, plyšáky a o sexe až keď na to budú obaja partneri pripravení, niekto to berie tak ako to príde a oddeľuje sex od lásky, pretože to so sebou síce súvisí, ale nieje to na seba tesne naviazané.
Ucili ma ze prva moznost a aj tu druhu, no ucili ma kopec koko... ktorým neverím. moj osobny nazor neviem definovat lasku snazim sa no nejde mi to urcite ju kazdy necíti rovnako. Casto sa aj zneuziva, a casto si ju mýlia
Láska je krásna a všetko, ale podľa mňa sa to všetko proste vyvinulo s ľuďmi Aj duševná potreba, aj príťažlivosť a ostatné... elementy. Celé to prázdne, zejúce miesto v hĺbke duše väčšiny ľudí je imho podmienené biologicky. (a aspoň sa máme ako zabávať!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ono, láska je len slovo a pod pojmom láska si niekto predstaví biologické reakcie vyjadrené pomocou chemických rovníc, niekto si myslí, že je to o večere pri sviečkach, ruže, plyšáky a o sexe až keď na to budú obaja partneri pripravení, niekto to berie tak ako to príde a oddeľuje sex od lásky, pretože to so sebou síce súvisí, ale nieje to na seba tesne naviazané.