Ale v pripade, ze sa iba hram na nechapavu a zakladatel diskusie myslel na ine tri kozy viazuce sa k zenskemu pohlaviu, tak stale myslim, ze ano. Lebo raz som bola na takom malom animofeste a bol tam film o tomto !!
@e včera som po mesiaci a pol uvidela svoju izbu za denného svetla a nechrápala som, že ma ešte nevydedili, štyri hodiny som upratovala objavila som pri tom svoje literárne dielo z ubertemného obdobia holy fuck, išla som sa dôkladne vybliť a potom som to na dvore rituálne spálila, ale neopustil ma ťaživý tušák, že som to svojho času niekomu dala čítať :/
@etelnair presne a o tú jednu v debničke sa budem prevelice dobre starať, bude to tá najštastnejšia ovečka na svete, budem ju obščašnovať .... cukrákmi lízatkama a bonbonierama
@etela aj ked mam pocit, ze cim viac strielali, tym viac sa tam tie mravce doslova jebali ( tie pohyby nekontrolovatelneho algoritmu - ktory mravec sa uz prosimta pekne otaca dozadu na toho co je za nim ) inac hladam video na youtube a tam neni ani jedno video z toho filmu ?
Prózy kozy Rózy aj riadky zo záhradky: Koza Róza nebola ako iné kozy. Doma sedela a písala všetko, čo vedela. Keď toho mala plnú chyžku, vydala vtipnú knižku. Sú v nej krátke príbehy o zvieratkách aj veselé Riadky zo záhradky o rozprávkovej zelenine. Na záver miesto zvonca je rozprávka s dobrým a kyslým koncom.
@n0win0u@belzeboss ja neviem, sa mi zdá, že v nejakej knihe mali kozy v chlieve
ale tak, do košiara nepatria, ani do stajne, dokonca ani do kurníka, tak šup s nimi do chlieva! Ja si chliev predstavujem ako všeobecnejšiu budovu pre zvieratá
ja sa tu nechcem trepať, keď sa tu vedie vážna debata mimo mňa, ale asi mám chvíľku, keď mám potrebu sa tváriť múdro vďaka wikipedii a neudržím to v sebe, takže "Maštaľ určená pre chov kôz je kozín."
ale že vykastrovaný samec je chňup, som vážne nevedela
jasnééé .. prečo by nemohla mať veď podľa mňa to má každá žena tak no ako kedy ale určite aspoň raz v živote ... 2 akože chápete nje ako normálne kozy a tretiu v nose ako škopku xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
» fotky.sme.sk/foto/74399/kozy...
isteže, tieto tri napr.
» farm4.static.flickr.com/3168/2786991059...
(všímaš ten vlastnícky výraz?)
---
Ale výmenou za báseň by som si mohla spomenúť.
každopádne áno, môže:
» en.wikipedia.org/wiki/Accessory_...
wikipedia says so
Prózy kozy Rózy aj riadky zo záhradky: Koza Róza nebola ako iné kozy. Doma sedela a písala všetko, čo vedela. Keď toho mala plnú chyžku, vydala vtipnú knižku. Sú v nej krátke príbehy o zvieratkách aj veselé Riadky zo záhradky o rozprávkovej zelenine. Na záver miesto zvonca je rozprávka s dobrým a kyslým koncom.
Nemá to niekto?
a sak tie mravce sa kryli, niektore tusim aj strafovali
inac fakt imho vacsina strafovala, lebo ten ich motion bol tak zle spraveny, ze uplne "plavali" ako v laggu po tom piesku..cele zle.. dobry film ale !
ale tak, do košiara nepatria, ani do stajne, dokonca ani do kurníka, tak šup s nimi do chlieva! Ja si chliev predstavujem ako všeobecnejšiu budovu pre zvieratá
a možno ešte do maštale by vošli
ale že vykastrovaný samec je chňup, som vážne nevedela
ale že chňup? to znie ako hňup!
som z nej recitoval na Kubín