Toto leto som urobila obrovskú chybu. Je to dosť zamotané takže sa nebudem čudovať ak tomu niektorí nepochopia. Už pár rokov sa mi páči chlapec ktorého som toto leto odmietla. Nikdy o mňa neprejavoval záujem. Možno keď sme mali tak 7-10 boli sme vted
no prepáčtr že sa pýtam a vite čo? tý čo tu píšete máte 18-25 rokov narovinu vám poviem viete o vzťahoch toľko ako iný možno trocha viac ako ja ale nie nato aby ste tu vypisovali ked som bol v takom veku....keby som mal stále také problémmi to ze máte a 4 roky viac nic neznamená...
@loveyou kasli na neinteligentne osoby ktore sa nevedia normlane vyjadrit k teme ale snazia sa byt zaujimavy tym ze budu na taketo fora teda diskusie nadavat a pod.Ale moj nazor-necakaj urobila by si velku chybu podla mna ak sa ti pacil v tom predoslom vztahu si myslela len na neho a vyznal ti lasku nemas co riesit.Z toho co si pisala som mala pocit ze aj ty mas o neho zaujem a on o teba tiez dost zjavny naco to pretahovat az do leta?Moze sa nieco stat laebo co a budes si vycitat ze si to nerieila skor no a k tej vasej rozdelenej partii-kasli na nu.A co ze ste rozdeleny na chalanov a baby azda nemate pravo sa medzi sebou mat radi?A ak budete spolu mozno to scasti spojy aj vasu partiu co ty vies.Hlavne ti hovorim nepretahuj to a ak sa mate radi nic neries ale chod do toho.Moja kamoska urobila zasadnu chybu a 2 roky lipla na chalanovi o ktoreho mala zaujem.Bohuzial Peto uz nie je medzi nami ale jeho kamos teda aj nas nam povedal ze on mal o Petu (moju kamosku a spoluziacku) tiez zaujem a doteraz si vycta ze mu to nepovedala.Skoda ze uz je neskoro...Takze chod do toho a neurob tu chybu
@loveyou - kristapána, wut? v prvom rade, prečo si odmietla niekoho kto sa ti páčil a začala chodiť s niekým kto sa ti nepáčil? nejak mi uniká logika, a ten tvoj text v tom nepomáha...
v druhom rade, čo myslíš, máš šancu u niekoho kto povedal že nechce nikoho iného len teba? mysli, možno na to prídeš
@loveyou hej mas pravdu ze niektori 18-25 too vela nezazili ale ja som zazila toho dost...okrem nejakych nepodstatnych vztahov som prezila aj 5 a pol rocny no a momentalne prezivam dalsi, ktory trva 9 mesiacov. a za vsetky tie roky som sa naucila, ze najvyhodnejsie je sa otvorene spytat chalana. vacsinou ocenia uprimnost. podla mna u nho sancu mas, ale na tvojom mieste by som sa ho to normalne na rovinu spytala, lebo tak si budes najviac ista a istota je lepsia ako neistota, aj keby ta odmietol, co si myslim ze neurobi takze drzim palce a odvaz sa
nika14396 má pravdu. Ak niekoho ľúbiš treba mu to povedať hneď. Ak to budeš odkladať iba sa budeš trápiť. Si mladá možno to ešte nechápeš, časom pochopíš. Keď ti povedal, že nechce nikoho iného len teba, tak máš velikánsku šancu. Ak sa bojíš mu to povedať tak mu to skús napísať (ak ťa má rád tak ťa má rád určite aj s tým pravopisom ). Ale neodkladaj to hlavne kvôli sebe, lebo ako som napísal budeš sa len a len trápiť a nikam to nebude viesť.
ak chces cakat zas do leta, si taka hlupa aka si bola predtym.
ak si stojis za tym, ze ho chces, rob s tym nieco. chod za nim a otvorene sa s nim porozpravaj. Je to dost tazke a odvahu treba nabrat veru poriadnu ale da sa to a ver mi, ze je to jednine dobre riesenie. (moj nazor)
takze namiesto toho , aby si sedela na birdzi, dohodni sa s nim, chodte sa prejst ci si niekam sadnut (povedz mu to kurva osobne) a vysvetli mu to. ale tak aby si ho moc nezastrasila, chalani zvyknu byt plachi...
tak vela stastia.
Pochop, ze za svojimi cielmi si clovek musi ist, a ked nechas odist sancu, ktoru mas teraz, ina uz by t nemoze. kriste do leta sa mzoe stat tisic veci...
14 rokov a takéto problémy? .. ach jéj.. keby si to aspoň neriešila tuná na birdz .. ako máme MY vedieť, či uňho máš šancu? .. daj mi číslo a zistím.. ale takto :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a sorry.. nechcelo sa mi to čítať
mas len 14 takych lasok este zazijes vela...
v druhom rade, čo myslíš, máš šancu u niekoho kto povedal že nechce nikoho iného len teba? mysli, možno na to prídeš
ak si stojis za tym, ze ho chces, rob s tym nieco. chod za nim a otvorene sa s nim porozpravaj. Je to dost tazke a odvahu treba nabrat veru poriadnu ale da sa to a ver mi, ze je to jednine dobre riesenie. (moj nazor)
takze namiesto toho , aby si sedela na birdzi, dohodni sa s nim, chodte sa prejst ci si niekam sadnut (povedz mu to kurva osobne) a vysvetli mu to. ale tak aby si ho moc nezastrasila, chalani zvyknu byt plachi...
tak vela stastia.
Pochop, ze za svojimi cielmi si clovek musi ist, a ked nechas odist sancu, ktoru mas teraz, ina uz by t nemoze. kriste do leta sa mzoe stat tisic veci...
14 rokov a takéto problémy? .. ach jéj.. keby si to aspoň neriešila tuná na birdz .. ako máme MY vedieť, či uňho máš šancu? .. daj mi číslo a zistím.. ale takto :/