Lenivý fetak, skupec na slovo, lakomy teplos, namyslený kreten, rasista a traged. Kľudne to môže byť pravda a mám rozdvojenu osobnosť, moje druhé ja je iné.
No ked sa neusmievam tak za mnou chodia ci som ok, co sa stalo. Tak asi dost vnimaju moj pozitivny postoj k zivotu. Inak objektivne neviem tak s urcitostou povedat, ak to mam brat z pohladu druhych.
Myslim, ze prvy dojem na inych robim univerzalne negativny
Neskoro dojdem, divne vyzeram, o vsetko sa zaspocem, nad ramec pozdravu sa nesnazim s nikym spolcovat a som so sebou strasne spokojna, aky som odjebok
ALE v 100% pripadoch, kedy som hrala Aktivity, som ich vyhrala s akymkolvek spolocnikom vo dvojici S ex sme vacsinou este obehli ostatnych hracov po planiku a vyhrali dvakrat, kym druhe miesto doslo do ciela
basic. random. pathetic. cute. weirdo. depressed. shy. fun. talented. lame. pojebal by som ju.
ale tak väčšina ľudí si myslí že si držím odstup, že sa na nich dívam zvrchu, potom sú tú ďalší, ktorí ma chcú spoznať a prídem im vtipná, nápaditá a zaujímavá a že sa mi môžu zdôveriť a nakoniec sú tú tí, ktorí si mylne vysvetľujú moju dobrotu a chcú ju využiť
namyslený, sebaľútostivý, zatrpknutý lúzer?
to je asi tá väčšinová varianta.
potom pár ľudí čo ma má rado to asi vidí nejak že:
namyslený, sebaľútostivý, svoj potenciál absolútne nevyužívajúci exot.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Z pohladu druhych: jebe mu, je chory na mozog!
: -Kto to je? Poznas ho? -Nie. -No a potom som sa narovnal a zaklopal som na dvere.....
jej krasne
@cos45
Neskoro dojdem, divne vyzeram, o vsetko sa zaspocem, nad ramec pozdravu sa nesnazim s nikym spolcovat a som so sebou strasne spokojna, aky som odjebok
ALE v 100% pripadoch, kedy som hrala Aktivity, som ich vyhrala s akymkolvek spolocnikom vo dvojici S ex sme vacsinou este obehli ostatnych hracov po planiku a vyhrali dvakrat, kym druhe miesto doslo do ciela
A odvaha. Ale to je trochu omyl, lebo ja mám zo seba opačný pocit. No ak niečo robím, robím to naplno, snažím sa ako môžem...
A teba?
ale tak väčšina ľudí si myslí že si držím odstup, že sa na nich dívam zvrchu, potom sú tú ďalší, ktorí ma chcú spoznať a prídem im vtipná, nápaditá a zaujímavá a že sa mi môžu zdôveriť a nakoniec sú tú tí, ktorí si mylne vysvetľujú moju dobrotu a chcú ju využiť
to je asi tá väčšinová varianta.
potom pár ľudí čo ma má rado to asi vidí nejak že:
namyslený, sebaľútostivý, svoj potenciál absolútne nevyužívajúci exot.