Chamtivosť nič neničí. Chamtivosť je v každom z nás. Chamtivosť po vzdelaní, po láske, po kariére, po prachoch, chamtivosť nás ženie dopredu a robí z nás produktívnych. Každý jednotlivec sa snaží dosiahnuť svoje vlastné záujmy.
Mechanizácia žiadnu biedu nepriniesla, práve naopak. Bez mechanizácie by boli služby a tovary omnoho drahšie a mohlo by si ich dovoliť menej ľudí.
Znie to tak krásne a jednoducho... až mi to pripomína lavicovú agitáciu
Mnoho myšlienok v tomto prejave je naozaj pekných a s niektorými dokonca súhlasím, ale bohužial skutočný svet je omnoho zložitejší.
.. (a začať treba stále od seba) .. nepotrebujem predsa preslov Muhammada Aliho, Ch. Chaplina ani inú rockovú hviezdu na to aby som vedel ako sa správať keďže tu niesom na svete sám.
@inversi no možno ty nie, ale keď sa tak rozhliadneš okolo seba, tak zistíš že vela ludí by potrebovalo trochu napomenúť nad ich správaním, možno aspoň malé percento z nich sa na chvíľku pozastavilo a niečo si uvedomili, možno ich to nejak rapidne nezmenilo, ale možno to s nimi aspoň trolinku pohlo, veď aj to je niečo ^^
@inversi hej, jasné že je to výchovou, ja som to vždy hovorila... keď si človek rozumne vychová dieťa, s tým, že si dokáže vážiť veci, vie porozmýšlať nad tým čo je asi tak správne, čo nie, tak velmi rýchlo príde na to, kadial sa v živote vydá
lenže, aj niektoré decká ktoré majú správnu výchovu, teda správna výchova je relatívny pojem, pretože každý rodič vidí správnu výchovu v niečom inom, ale chápeme sa... no a si zober, že takýto človek, si vyberie úplne inú cestu životom,akou bol "nasmerovaný" a keď si pozrie niečo takéto tak mu to možno aj tak blikne, že má to niekde v hlboko v sebe a možno aj takýto preslov ho niekam posunie a konečne sa nad tým zamyslí, síce je to malá pravdepodobnosť a možno to fakt len pár ľuďom niečo povedalo,ale aj ten jeden človek je niečo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
trz treba hlavne ľudí čo budú konať a tie preslovy naplňovať
Mechanizácia žiadnu biedu nepriniesla, práve naopak. Bez mechanizácie by boli služby a tovary omnoho drahšie a mohlo by si ich dovoliť menej ľudí.
Znie to tak krásne a jednoducho... až mi to pripomína lavicovú agitáciu
Mnoho myšlienok v tomto prejave je naozaj pekných a s niektorými dokonca súhlasím, ale bohužial skutočný svet je omnoho zložitejší.
.. (a začať treba stále od seba) .. nepotrebujem predsa preslov Muhammada Aliho, Ch. Chaplina ani inú rockovú hviezdu na to aby som vedel ako sa správať keďže tu niesom na svete sám.
lenže, aj niektoré decká ktoré majú správnu výchovu, teda správna výchova je relatívny pojem, pretože každý rodič vidí správnu výchovu v niečom inom, ale chápeme sa... no a si zober, že takýto človek, si vyberie úplne inú cestu životom,akou bol "nasmerovaný" a keď si pozrie niečo takéto tak mu to možno aj tak blikne, že má to niekde v hlboko v sebe a možno aj takýto preslov ho niekam posunie a konečne sa nad tým zamyslí, síce je to malá pravdepodobnosť a možno to fakt len pár ľuďom niečo povedalo,ale aj ten jeden človek je niečo
ale máš pravdu, každý by mal na to prísť sám ^^