porezala ma chladnicka .. jednoducho mi vyrezala maso na prste az ku kosti ... -.- ... a ze som steelami dokopala auto jednému kokotnému susedovi , ani pol slova nepovedal! skusil by ...
@janehonda nociboha ty ale jaka sikovna ??? na cokolade sa porezat ? .. abo na lopte a medzi prstami ?! takeho sikovneho cloveka som asi este nevidela ...
mna ovracal mega veľký lúčny koník, za jeden den som sa porezal pet krát na papiery- v rozličnýc miestach a hodinách v jednej opustenej budove furt chodili policajti a akurat ked sme boli tam a čudne na tom bolo práve to, že na veľkost areálu, vždy ked sme ich spomenuli uvideli sme ich auto ako ide tam kde sme chceli ist... a to sa udialo možno 50 krát ... ale neviem či to je netradična vec (ach)
u mna asi najabsurdnejsie bolo, ked som si spicatou stranou krompaca nechtiac trochu zarval do hlavy a este niekolko rokov potom som si tam mohol nahmatat zliabok (teraz uz nastastie nie..)
veľa sa toho stalo ale pri tej tvojej lienke ma jednoducho len napadlo ako som bola u kamošky a do izby sa jej dostal strašne veľký sršeň nemo sme na neho čumeli až kým sa nepošťal potom sme s krikom ušli inak ma nič momentálne nenapadá
cely moj zivot je absurdita tak ma nenapada nic take lebo mne sa to vlastne deje stale ,,, ale nechapem ako sa mozete porezat na lopte alebo na chladnicke idem sa ja asi porezat na vankusi
modrina na dlani fakt divna .. zahradna branka do cela .. moja jedina jazva na cele jako mala ,.. aaa liezla na balkon na prizemi ale dost vysoko padla na beton a bez nasledkov . . sa divim ze nie min. obrna
ked som bol maly spadol som na hlavu mal som par stichov raz sa mi stalo ze ked som sa zobudil mamina nebola v byte a radio pystalo ako keby v nom niekto krical o pomoc nakoniec sa ukazalo ze radio malo zly signal a mamina fajcila na chodbe
Raz som podliezala balkon k susedom na dovolenke a sekla sa mi tam hlava a pár dní som na krku mala odreniny ako som sa odtiaľ snažila dostať... no a skoro som si vypichla oko mrkvou... a raz mi skočila od zeme gumová loptička do oka alebo ma postrelili pištoľou na guľky a ja som sa vysypala z bicykla
keď som mala asi 4 roky, zabudla som na záchode dvihnúť dosku a... domyslite si a asi v druhej triede som mala nádchu a počas hodiny som si kýchla a osoplila celú lavicu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
mam dieru v boku od ozubeneho kolesa z bicykla (skoro ako jezis
minule som nabural do radiatora a on z toho vysiel ako vitaz
a ...
(a bola som triezva!)