@miaja takéto veci hrozne nie sú fér. máš super postavu a také blbosti ješ a ja sa napríklad tohto ani nedotknem, nesmažím, všetko varím/dusím/pečiem, všade chodím peši a tak a furt budem jak rozkysnutá matróna
máme sliepky, tak máme od nich domáce vajcia a z nich si pomerne často robím prazenicu, volske oko, ham and eggs, pankúch alebo vysmazim chlebík vo vajci.. ale inak v podstate domáci chlebík čerstvo upeceny
@1 ... ale aby to nebolo také jednotvárne tak skoro furt žerem ryžu len z 2/3 mojej stravy ryžu mávam len ako obed a večeru, ako raňajky mám každé ráno ovsenú kašu (s vodou) sem tam si spravím ovsenú placku s trochou celozrnnej múky
a raz týždenne si doprajem zemiaky a cestoviny
+ zelenina keď je tak si vždy dám
a keď som finančne usmievavá tak biely jogurt sa u mňa točí furt!
@grietusha tak to je mi ľúto že to máš tak ale ja nemožem zato.že nepriberiem .. ja v pohode zjem všetko... ale zase s mierou hej čiže o polnoci slaninka a tak
tak na intráku čo iné mi ostáva ako rôzne druhy rizota a cestovín a samozrejme ovsené vločky s medom časté raňajky orechy taktiež musia byť ... bez toho sa nepohnem ... a sušené ovocie si dávam niekedy ... zeleninové šaláty s oliv. olejom a balsamicom, ovocie taktiež musí byť ... hlavne kiwi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
?
ryža
..
a raz týždenne si doprajem zemiaky a cestoviny
+ zelenina keď je tak si vždy dám
a keď som finančne usmievavá tak biely jogurt sa u mňa točí furt!
obed: kuracie mäsko - maliny
večera: tvaroh
toto stále dookola, ale niekedy tam spravím drobné zmeny
kakaove rezy
kuracie maso
syry
pizza
pizza s nutellou
pribral som 4 kg po lete