Ked moja veľmi dobrá kamarátka, ktorú mám veľmi rada, napísala istej osobe, ktorá sa veľmi nepekne zahrala s mojimi citmi... to bolo niečo neskutočné a veľmi si to vážim A druhá veľmi dobrá kamarátka, ktorú mám veľmi rada, ked mi požičala peniaze, ktoré potom nakoniec ani nebolo treba a ked mi minule vynadala za môj prístup k bc. práci Vážim moc veci, ktoré pre mňa niektorí ľudia urobia
podržala ma keď som už ďalej nevládala ďalej ísť, bola pri mne vždy keď som to potrebovala, utrela mi slzy keď som plakala, smiala sa a stále sa aj smeje so mnou keď som šťastná a vie že ak niečo bude potrebovať tak jej pomôžem ako len budem vedieť a to isté urobí aj ona pre mňa a hlavne VERÍ mi, neklame a na rovinu povie čo si o mne myslí, berie ma aj s mojimi chybami a myslí si že som pre ňu dokonalá..tak ako ona pre mňa je DOKONALÁ
teraz si veľmo nespomeniem, ale fakt ma potešilo, ale aj prekvapilo keď som sa s jednou babou zoznámila na brigáde a sme sa rozprávali len 1 večer tak vážnejšie.. a potom si na pokeci dala album s názvom že dobrí ľudia abo tak nejak a bola som tam aj ja
no najskor musim povedat ze som strasne rada ze mam takych kamosov akych mam...jednoducho su uzasny...niekedy vobec nechapem ako so mnou mozu vobec vydrzat a preco sa so mnou vobec bavia... napr. v prahe na vylete sme sa s kamoskami 3 krat stratlili- moja chyba- a vobec mi to nevycitali ani nic podobne ....normalne nemam slov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a je toho ešte omnoho viac