Hodíte sa najradšej do bazéna, slníte sa alebo ste zalezení doma v najtmavšej miestnosti s 20 ventilátormi namierenými na vás a aj tak je vám na umretie? Modlíte sa, aby ste boli teraz pri mori a pili ľadové Mojito? Alebo naopak ste od radosti bez seba a
chodim do roboty,konkretne sprevadzam na hrade, a kedze prehliadka trva z velkej casti aj vonku, premavam sa s desiatkami turistov po nadvori a modlim sa aby som neodpadla...neznasam taketo hice
no ja sa chodim von prejst az tak podvecer a ked pocas dna, tak sa vyhybam slnku, ako sa len da...a prajem si, aby zaprsalo, zafukalo a tak...inak v izbe mam zatiahnute tmavomodre zaluzie a snazim sa cim najviac zatemnit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
inokedy som buď doma alebo vonku za akéhokoľvek počasia, nič výnimočné
Sedím doma s klímou a počítačom pred sebou, ak vonku trochu fúka, tak mám otvorené okno, inak som zabarikádovaná.
no ja sa chodim von prejst az tak podvecer a ked pocas dna, tak sa vyhybam slnku, ako sa len da...a prajem si, aby zaprsalo, zafukalo a tak...inak v izbe mam zatiahnute tmavomodre zaluzie a snazim sa cim najviac zatemnit