je to ťažké lebo všetkyfaktory sa natom podielaju aby bola fotografia dobrá nestačí len atmoška , ked má zlú kompo tak už to vo fotke vadí takisto aj ked je podexponovaná alebo preexponovaná
presne tak denisska , foták može byť hoci jaký ale fotka ktorá nemá kompozíciu napríklad tak to hned dakoho upúta proste aj ked tam má prepal , prvé čo sio všimne väčšinou je chyba
klikol som na vsetko. Fotografia je velmi subjektivna vec a ak ma nieco zaujme tak dost casto tie ostatne veci idu bokom (casto ma zaujme fotografia ktora nieje uplne dokonala, nedrzi sa kompozicie ... ved pravidla su nato aby sa porusovali)
podla mna su fotky ktore su bez kompozicie zle zaostrene zle vyvolane jednoducho su neni dokonale a take fotky mozno oslovia viac ako tie prekrasne bez skrabanceka nedeokonalosti...jednoducho jedine dolezite je pre mna aby fotka vo mne evokovala pocity.... aby ma preniesla do situacie ktoru zachytava...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale z fotky treba nieco citit.