Riešim teraz menší problém. Sťahujem sa v septembri od rodičov a nechcem na nič zabudnúť. Takže moja otázka znie: Čo nesmiem zabudnúť? Čo všetko musím stihnúť predtým, než pôjdem preč? Budem vďačná za každú radu
ja som sa sťahovala k frajerovi a najlepšie čo som mohla urobiť bolo, že som ho zavolala k baleniu. on stál pri prázdnych krabiciach a ja som mu podávala veci, čo si chcem zobrať. čo považoval za kravinu, hodil na posteľ, čo za potrebné, do krabice. a pomohlo to. keby som sa balila sama, mala by som 10krát viac vecí a všetko by boli zbytočnosti. ani raz sa mi odvtedy nestalo, že by som niečo potrebovala a nemala to tu chlap dokáže racionálnejšie uvažovať ako ty, ktorá máš ku všetkému citový vzťah
@flleur to napísala super. Nedávno som sa presťahoval z domu na byt. Zobral som si len tie najpotrebnejšie veci ako oblečenie, kozmetické veci, uteráky, paplony, deky, návlečky, pracovné veci a podobne, proste veci, ktoré denne využívaš a nezaobídeš sa bez nich. Budeš milo prekvapená, keď zistíš koľko máš vlastne doma zbytočností. JA som vyhodil za 2 mechy vecí
ja si akurát v tejto chvíli robím aký- taký poriadok vo veciach a áno, priznávam mám tu fakt veľa hlúpostí, ktoré som celé tie roky opatrovala. neviem si predstaviť čo by som tam robila s kazetou "Šmolkovia" alebo s písomkami zo strednej...
no, keď som sa vždy sťahovala, brala som si najprv také tie najzákladnejšie veci ako handry, kozmetiku, návliečky, deky (ak ich nemáš na byte/dome, kam ideš) a tak, postupne som pridávala moje malé kraviny..
napríklad teraz, keď som bola doma, som si nabalila nejaké knihy a cdčka najoblúbenejšie a aj keď mi padli oči na malú žirafu a zebru, nemohla som odolať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
veci si hádam zbalíš sama...a síce neviem, kam sa sťahuješ, ale asi by si si mala zmeniť aj trvalé bydlisko....
napríklad teraz, keď som bola doma, som si nabalila nejaké knihy a cdčka najoblúbenejšie a aj keď mi padli oči na malú žirafu a zebru, nemohla som odolať