ja sa priznám...neznášam, keď sa ma dotýkajú chalani, bez môjho dovolenia (to zvyčajne ani nedostanú)...za to by som lámala ruky (netýka sa aktuálneho priateľa)
ešte vieš čo? faloš, keď chalan povie že ťa ľúbi a nemyslí to s tebou vážne, keď klame do očí, keď tvrdí že ťa nikdy neopustí a o dvi dni ani nevie čo hovoril, keď hovorí aká si pre neho dôležitá a radšej sedí doma pri telke ako ísť s tebou do kina. FUCK!
ľudská hlúposť.. naposledy to bolo keď mi jeden dedo povedal, že bol celý život ekonóm a pritom míňa za telefón dvojnásobok ako by míňal u iného operátora... atd..
Ja neznášam keď na mňa niekto kričí, vetdy chytím taký záchvat zúrivosti, že mám chuť zabíjať a najhoršie na tom je, že po celý život bude niekto na mňa kričať
neznášam všetky druhy týrania.. či zvierat, či detí, či znásilňovanie, či šikanu, či posmievanie.. sme každý iný a tak to aj zostane, tak prečo by sme sa mali tomu druhému smiať za to aký je ?..
a neznášam ľudí ktorí sa "držia" hesla : s kým som s tým som práve kamarát..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Neznášam LOŽ, PODVÁDZANIE
Neznášam keď sa opýtam na dôvod a nedostanem normálnu odpoveď
Neznášam keď ma niekto núti robiť dačo proti mojej vôli
Neznášam keď si niekto v mojej tesnej blízkosti fúka nos a mám pocit že na mňa vyletí sopel
Neznášam cigaretový dym
a neznášam ľudí ktorí sa "držia" hesla : s kým som s tým som práve kamarát..