Ahojte, v poslednom case ma bavi citat prispevky, co ludia nosia vo svojich kabelkach. V tej mojej by ste nasli uplne vsetko. Milujem obrovske kabelky, do ktorych mozem nalozit vsetko co v priebehu dna potrebujem
nemam rada velke kabelky a snazim sa im vyhybat ak nie su nevyhnutne...cize napr. do skoly. ide o to ze ja som prilis velky bordelar aby som si veci nastrkala do priecinkov a potom ked mi zvoni mobil tak sa v tej taske mozem hrabat aj polohodiny kym ho vytiahnem. a nejake pudriky, lesky a zrkadla nepotrebujem mat stale po ruke
no tak čo dom dá väčšinou klúče, mobil, peňaženka bez peňazí ale z dokladmi , krémik na ruky, zrkadielko z kefkou v jednom a nejake serepetičky kere ma vtedy napadnu
Školská taška:blbosti čo tam majú i nemajú byť, sprej, peňaženka, kľúče, žuvačky,vreckovky, hygieniské potreby,niečo pod zub a na uhasenie smädu, dáždnik a to je asi všetko
Kabelka:dáždnik, minerálka,sprej, žuvačky, balzam na pery, púder, slúchatká...etc
nemam rada velke trapne kabelky ktore nosia pipky a ruku maju pri tom afektovane zdvihnutu..ja mam tasku na pleco, ktoru nosim aj do skoly(kedze knihy si nechavam v skole) aj von ..a mam tam penazenku, doklady, balzam na papulu a paralen asi tak ...
nieco na tento sposob len samozrejme ina farba a iny motiv na ktory @stmortiis zareagovala ze haha no naser mi
v školských? pero, karisblok, nejake učebnice, žuvačky, zubnu kefku, cigy gumu, občas notebook s nabijačkou, ešte jedni žuvačky, zapalovač a občas nahradne tričko a spodne pradlo
Nosím malú tašku na plece, ale aj tak ju mám plnú drobných blbostí...
(a potom na mňa pozerajú ako na debila, keď ja nečakane odtiaľ vytiahnem vreckový nožík, baterku, náplasť alebo niečo podobné, čo bežne ľudia v taške nenosia )
dáždnik, šminky, karisblok, perá( kopu ), vreckovky, voňavku, ak čítam nejakú knihu tak aj tú , diár, peňaženka, žuvačky, cukríky, vodu, mobil, časopis, slnečné okuliare a keď si kúpim niečo na seba tak aj to ...Ďakujem Bohu za veľké kabelky
nechápem ako môžu ludia nosiť penazenky v taškách závidím im to, lebo ja trpim paranojou, že sa stratí a musím ju mať vždy vo vrecku nohavíc kde ju furt kontrolujem
do tochto malého prdítka som napchala peňaženku, kľúče, mobil, vreckovky, tričko, antiperspirant, pudrenku, okuliare a banán neviem akým zázrakom to prežila tá taška
Dnes som si dala do tašky aj čínske paličky a rybičky na udicu, takéto niečo:
A okrem tých bežných vecí potrebných na prežitie musím mať vždy aj jedny čisté suché ponožky, lebo človek nikdy nevie. Inak nič neobvyklé...Peňáze, balzám na pery, zrkadlo, všetky zložky make-upu, vreckovky, kľúče s malou baterkou, fľašu s vodou, knihu, diár, pero, ceruzku, hrebeň, voňafku, fialové Airwavesky, dáždnik, leukoplast, krém...
Tiez milujem obrovské kabelky a rada pri nich nosím ruku afektovane zdvyhnutú @66janica6 aj ty mne ale taktiež zbožňujem malé kabeločky...v malych kluce, mobil, penazenka, lesk....a vo velkych ked idem na dlhsie kluce, mobil, penazenka, lesk, tabletky na bolest, deodorant, vreckovky...a viac ma nenapada
Nosím tašky také cez plece a čo v nich mám : kniha (ak idem vlakom),ceruzka na oči,balzam na pery,zrkadlo,tiene,kluče,penaženka,voda,mobil,sluchadlá,vreckovky,pero,papier,hreben.
mám pri sebe kabelku a idem vypisovať, takže: Rexona Biorythm, toaletná voda Beach Fun z Oriflamu, červené pero, zapaľovač 4 kusy (už mesiac nefajčím , mackový prívesok, náušnice 2 páry, gumička do vlasov, lieky, kľúče, peňaženka, vreckovky, brnkátko z posledného koncertu a lístok na vlak z minulého týždňa ale mám novú kabelku asi 2 týždne, čiže som si tam ešte nestihla nazbierať bordel
Ono sa to mení podľa príležitosti a toho, akú veľkú kabelku si zrovna beriem von Momentálne je v nej peňaženka, obal na manikúru (aj s tými manikúrovými serepetičkami samozrejme), malý šroubovák, lesk, púder, slúchatká na mobil, taká tá skladacia kefa na vlasy, žuvačky, tic tac, vreckovky, plastová lyžička, slnečné okuliare, kvarteto (nuda hrozí všade a by ste sa čudovali ako to dokáže ľudí zabaviť , fenistil, ibalgin, deodorant, malá fľaša (momentálne prázdna, ak by som šla von, naliala by som do nej vodu), foťák, dáždnik, kniha... a to je asi momentálne všetko zvyčajne do nej pribudnú ešte teda kľúče, mobil a zvyknem tam narvať ešte aj sveter alebo aspoň arafatku
no keby si mám ja teraz zobrať kabelku a všetko tu vymenovať..tak by to bolo velmi dlhé
jedným slovom povedané bordel
a tak v skratke napr..peňaženka,perá,zapalovače,cigarety,kopu malovátek(na oči,na hubu ... rozhádzané po kabelke..nékedy lak na vlasy ,kopu papierikov,aktuálne aj rozsypaný tabak,kedže mi povypadávali cigarety .. ,antibakteriálne mydlo,klúče.žuvačky..atd..a ked idem do školy tak plus zosšity,peračník a okuliare..občas desiata ... už ni neviem prsote kopu zbytočností :len niekedy neviem ani jak to tam šetko napchám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
ale najradsej som ak nepotrebujem nic a teda ani tu tasku
Kabelka:dáždnik, minerálka,sprej, žuvačky, balzam na pery, púder, slúchatká...etc
nieco na tento sposob len samozrejme ina farba a iny motiv na ktory @stmortiis zareagovala ze haha no naser mi
(a potom na mňa pozerajú ako na debila, keď ja nečakane odtiaľ vytiahnem vreckový nožík, baterku, náplasť alebo niečo podobné, čo bežne ľudia v taške nenosia )
do tochto malého prdítka som napchala peňaženku, kľúče, mobil, vreckovky, tričko, antiperspirant, pudrenku, okuliare a banán neviem akým zázrakom to prežila tá taška
panaženka, telefon, kľúče, žuvačky a ja tam vždy hodím ešte dake blbosti
A okrem tých bežných vecí potrebných na prežitie musím mať vždy aj jedny čisté suché ponožky, lebo človek nikdy nevie. Inak nič neobvyklé...Peňáze, balzám na pery, zrkadlo, všetky zložky make-upu, vreckovky, kľúče s malou baterkou, fľašu s vodou, knihu, diár, pero, ceruzku, hrebeň, voňafku, fialové Airwavesky, dáždnik, leukoplast, krém...
jedným slovom povedané bordel
a tak v skratke napr..peňaženka,perá,zapalovače,cigarety,kopu malovátek(na oči,na hubu ... rozhádzané po kabelke..nékedy lak na vlasy ,kopu papierikov,aktuálne aj rozsypaný tabak,kedže mi povypadávali cigarety .. ,antibakteriálne mydlo,klúče.žuvačky..atd..a ked idem do školy tak plus zosšity,peračník a okuliare..občas desiata ... už ni neviem prsote kopu zbytočností :len niekedy neviem ani jak to tam šetko napchám