Spamätať sa, urputne odolávať povoľným stavebným robotníkom, tráviť čo najmenej času na adrese trvalého bydliska, čítať do úplného roztečenia očných buliev, dopozerať celý Torchwood, dôrazne odmietnuť ponuku tráviť deň čo deň v (prepytujem) pojebanom Prešove.
V závislosti od stavu financií, vzdušného priestoru, cestovných dokladov a psychického zdravia ísť do Škótska.
Veeeľmi malé Ale nie,je to rozdelené do 3 oddielov po nejakých 10-15 detí A v najstaršom oddieli bývajú baby a chalani do nejakých 14 rokov. Od 15ky sú už inštruktori
Pokúsim sa odpovedať za našu omladinu.Odpoveď znie: trtkať,jebať a sem tam aj súložiť, však po prázdninách to s radosťou dáme vedieť všetkým na Birdzi.
@kesuoriesok idem za brachom na 2-3 tyzdne, byva mi v Dubline a urcite dame za ten cas este daky vylet, Galway napr, alebo Connemaru, County Clairs(ak sa to tak pise
lebo zhodou okolnosti aj ja tam mam brata presne v dubline ... aa zavidim .. strasne by som chcela ist k Cliffs of Moher tam bol brat aj fotky fotil ako.. ale nadherna wau
Asi nie nechystam :/ mamka slubovala potom .. nejako na to sa vykaslala .. ta.. dakedy snad pojdem tam uz na taky tyzden
@kesuoriesok cliffs of moher su genialne,to mas teda pravdu...som bola asi pred 4 rokmi naposledy a mozem povedat ze jednoducho kraasa...akurat ked si uz blizko pri okraji tak sa ti strasne toci hlava a bojis sa ze padnes, tak sme si lahli na brucho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
V závislosti od stavu financií, vzdušného priestoru, cestovných dokladov a psychického zdravia ísť do Škótska.
A nemozem radsej davat pozor na 15ky?
No...čo plánujem. Hmm. O tom by som vedela polemizovať
Ides? len tak.. cii ? ako za niekym?
-brigáda (!!!)
-stanovačka č.1 (Už nie u Emani ale na ihrisku
-stanovačka č.2 (Spolužiaci!!!!)
-byť čo najviac preč z domu!!!
Inac to keby som nahodou bol veduci tak budem jedina dospela osoba ? nikto iny by tam nedaval pozor?
A ísť na Masters of Rock 2010 Náklad kapiel čo tam je = týždeň bez hlasu
-mozno nejaka brigada
-asi chata s mojimi naj
-popozerat dake hrady ^_^
-moja izba sa bude stahovat do inej izby takze sa planujem vyhrat pri malovani
úpreco,aj ty sa chystas?
lebo zhodou okolnosti aj ja tam mam brata presne v dubline ... aa zavidim .. strasne by som chcela ist k Cliffs of Moher tam bol brat aj fotky fotil ako.. ale nadherna wau
Asi nie nechystam :/ mamka slubovala potom .. nejako na to sa vykaslala .. ta.. dakedy snad pojdem tam uz na taky tyzden
a kde presne v DUB ti brat byva?
VIETE AKO?
PRSTOM NA NA MAPE