Materializmus je najvacsia hrozba ..pokial ide o vplyv ..preco hrozba ?..tot clovek zmeni svoje priority v zivote z hlavnych na menej podstatne ..rank 1,2,3 potom byva peniaze ..moc.. slava....a pritom je to marnost tak ako aj kral najmudrejsi a najbohatsi kral Salamun povedal vsetko je to marnost a honba za vetrom
Člověk sa behom života mění. Maslowova koncepcia o 4 formách ludskej povahy...sangvinik cholerik melancholik flegmatik je sice celkom správná, ale nie urcujuca a vysloveně nie rozhodujuca. Asi tolko.
@moonshine nový kamaráti a chlast........ Ja som bola velu zivot slusny introvert a jak som si padla s fakt super bandou báb v skole s ktorymi som sa predtym vobec nebavila teraz zo mna uplny alkoholik, párty clovek, kriminalnik, fajčím jak 60 rocny dedo, skoro kurva a tak........... Akoze ja viem ze to znie zle ale fakt mam konecne kamosky.....ono to vo mne asi vzdy bolo len to musel niekto prebudit
ešte doplním. vek mení zmýšľanie človek vo veľkej miere. teda ako myslíš ako cca 17 ročný, ročná, inak človek rozmýšľa krátko po strednej, na prípadnej výške, alebo keď ide do práce. dá sa povedať, že to zmýšľanie sa rapídne mení. zo situácie na situáciu, ťažko to nejako chronologicky odhadnúť. peniažky... menia človeka? nie nemenia. pokiaľ má človek zdravý rozum, nezmení ťa nič len sa môžeš posunúť smerom vpred... v tom lepšom prípade
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Authority, power or wealth do not change a man, they just reveal him.
Ukážka :