Ahojte, stále sa rozhodujem či ísť na normálny gympel alebo na bilingváne. Ak by som išla na biligválne čo tam prosím potrebujem? Pretože chcem ísť na španielske, ale nikdy som sa španielčinu neučila a neviem či je potrebné ju tam už vedieť. Ďakujem
A kam chces ist na bilingvalne? Lebo ak do Nitry na Parovske, tak tam vobec nepotrebujes nic vediet zo spanielciny, prvy rok sa vsetko od zakladov naucis, resp.
mala by si sa. A prijimacky su
vlastne talentove skusky, cize slovencina a matika+ taky test, ktory ma zistit, ci si nadana na
jazyky alebo tak nejak. Ale
niekde je to len vseobecny prehlad, niekde je to taky test na logiku, inde priamo v tom jazyku
a tak... To fakt zalezi od danej
skoly, takze si pozri info na stranke skoly alebo sa popytaj niekoho, kto na nu chodil/chodi.
Alebo to urob ako ja, rok som bola na španielskom a potom na normálnom naučíš sa dobre jazyk a potom sa môžeš rozvíjať v tom čo ťa baví v slovenčine. Ja keby som si mala vybrať, tak skončím bilingválne len anglické. Učiť sa 5 rokov všetko po španielsky mi nepríde až také efektívne.
absolvovala som bilingvalne anglicke a keby si vyberam znova, urobim to znova. a najistejsie mas zitit si info o prijimackach priamo na strankach skol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
mala by si sa. A prijimacky su
vlastne talentove skusky, cize slovencina a matika+ taky test, ktory ma zistit, ci si nadana na
jazyky alebo tak nejak. Ale
niekde je to len vseobecny prehlad, niekde je to taky test na logiku, inde priamo v tom jazyku
a tak... To fakt zalezi od danej
skoly, takze si pozri info na stranke skoly alebo sa popytaj niekoho, kto na nu chodil/chodi.