sledovala som prípad Simonky a toto rozuzlenie mi prišlo zvláštne, keďže bolo zverejnené z výpovedi susedov že Simonku videli o pol deviatej večer samú...tak neviem akosi mi to nesedí.
a povedať že je drbnutá? ako nevieme okolnosti...poznám prípad úmrtia bábätka ktoré vypadlo matke z rúk. a táto matka nebola "drbnutá" ani alkoholička. prosto nejaký kokot (inak sa to povedať nedá) ju vydesil zo zadu na ňu skočil (v rámci srandy) a ako sa zľakla bábätko jej vypadlo...preto vravím neviem čo povedať na túto matku, keďže podľa mňa ešte nie je povedané všetko.
ja to čítam denno denne v novinách a tiež mi v tom niečo nesedí.. Po každé že vypovedá inak.. Veď ani sama nevie čo hovorí.. Neviem čo si mám o tom myslieť ani čo sa stalo po pravde, ale jedno je isté, ako píše @milos111 : "to chúďa malé si mohlo za pár rokov písať s nami na birdzi". To je pravda.. ..no to je v p.či !! Úplne ma to vzalo..
Každopádne mi tiež na nej niečo nesedí, podľa mňa klame.
To nie je normálne, aby sa niekomu stratilo decko a rodičia by namiesto hľadania sedeli v krčme a boli úplne pokojný.
A takisto nie je normálne, aby náhodou spadlo do vody a ona by sa ho nesnažila zachrániť ale trepala sa hodinu na políciu. Ak napríklad aj nevie plávať,mohla zavolať pomoc.
Inak chcela som založiť tiež diskusiu o nej, ale si ma predbehol.
stara cupka by som ju hodila do kysuckej studne by uvidela sakra!nepochopim ako niekto toto vobec moze spravit..a vlastnemu decku..tento svet je uz tak nehorazne drbnuty
no keďže bývam pár kilometrov od Hlohovca tak som to v telke a v správach sledovala ale neviem ako môžu rodičia tej malej sedieť v krčme a tváriť sa že sa nič nestalo... alebo ako môže vyhlásiť že neverí že jej 3 ročné dieťa žije... čítala som o tom dosť ale tak to sú také zdroje že neviem čomu mám veriť.. niekde som dokonca čítala, že ju matka predala pretože sú na mizine (deň po stratení mala Simonka 3 roky a z toho vyplýva že už nemôže byť na materskej) to je to celkom zaujímavé celé... som zvedavá ako sa to nakoniec vyrieši / nevyrieši
V nasom uzasnom state plnom socialnych istot . . . v ktorom media prinasaju kazdorocne nove a nove senzacie vzbudzujuce v ludoch pohorsenie, sucit ci odpor . . . o tom ako otec rodiny vyvrazdil rodinu, ako matka porodila a snazila sa dieta zabit, alebo niekde pohodit . . .
Ludom preskakuje zvacsa z toho ze nemaju robotu, postupne prichadzaju o byvanie . . . nezaplatene ucty, pozicky, odpojene pripojky od inzinierskych sieti . . . hlad . . . a nakoniec alkohol, drogy a p. tiez nicia okrem jednotlivca z ktoreho sa stava troska, aj rodinu. To vsetko je obraz nasej spolocnosti . . . vacsinou nikoho netrapiaci . . . Vacsina naroda vnima len ekonomicke ukazovatele, cisla . . . statistika o 10%tnej chudobe nikoho nestrhnu, ved v niekde v Afrike je to horsie.
@18 mozno keby cele dni nevysedavali aj s malou po krcmach tak by si aj nejaku robotu nasli ale to by najprv museli chcet!
ona je chora na hlavu on je alkoholik...parada mat takych rodicov a potom to takto dopadne...moj priatel ich pozna a s malinkou ma aj fotku a niekolko krat ked som ho bola pozret v robote (v senku) mi ju tam ukazoval...este teraz sa mi tisnu slzy do oci
mater klame az sa jej z huby prasi a on sa tvari akoze sak ja s tym nic nemam ja som len otec ja som bol vtedy v krcme a stari rodicia boli uplne pokojni?! sak vzdy ked sa nieco taketo stane tak kazdy clen rodiny si ide oci vyplakat...tak bud je tato "rodina" cela na hlavu a su radi ze sa malej zbavili alebo je to cele uplne inak ale to sa mozno ani nedozvieme...
Bývam kúsok od HC a nezdá sa mi, že by tam mohla spadnúť sama, bez pomoci niekoho iného, ten val okolo Váhu je vysoký nechápem ako by tam mohla sama spadnúť. A to ako jej matka zadre, že neverí že žije, no ktovie prečo že???.......
Neviem, videla som len krátku správu v Športe. Dvakrát tuším. A čo si o tom myslím? Trochu mi zovrelo srdce, keď som to videla. Jednak preto, že sa jedná o dieťa a jednak preto, že na fotke bolo to dievčatko veľmi milé.
A čo sa rozuzlenia týka, nechcem nikoho súdiť. Momentálne na to nemám náladu.
@matheusko Minimálne otec by si robotu našiel, keby chcel. Hoci aj mimo svojho okresu, prípadne v zahraničí. Okrem toho Hlohovec je pri Trnave a tam taká veľká nezamestnanosť nie je.
A dokonca bolo aj písané, že robotu mal, len ho vyhodili kvôli chlastu.
otrasné volačo. Do HC chodím von už roky ale tak toto som tam ešte nezažila..Vraj má papiere od toho že je prepatá...hodila ju do váhu a ešte to aj zapre....
poviem len toľko, že prostriedky minuté na hľadanie decka, ktoré sama utopila, mohli byť použité na hľadanie iných osôb alebo riešenie iných ptoblémov.
je*nuta pi*a nahlasila ze sa strarila ,, patrrali po nej a pri tom dobre vedela ze je nekde v na dne rieky. ja si mylsim ze bola napita a hodila ju tam !
Je to haluz, už od začiatku som si myslela, že sa ho zbavili fotrovci a čakala som, kedy ho nájdu v rozklade, nechápem prečo v správach nakoniec vždy vravia, že nasledujúce zábery nie sú vhodné pre decká, keď ich aj tak cenzurujú.
Ale je to hlupaňa, mala rovno povedať, že sa tam prechádzali a stratila sa jej a nie že v parku, či na ihrisku alebo čo to bolo. Možno by sa jej na to neprišlo a vykrútila by sa z toho.
ja sa už radšej k takýmto veciam nevyjadrujem, zbytočne by som sa vynervovala a ľudia by mi to nadávali že som len decko, ktoré tomu vôbec nerozumie a nemá sa rozčuľovať...
ja len dúfam, že to dievčatko nájde po smrti pokoj :/
@d170 . . . bol alkoholik. Keby bolo, keby . . . tak by bolo skoda dalsich slov, pretoze predstavivost, myslienky a sny funguju, bez ohladu na cas ci vytazenost cloveka.
to je prípad pre psychiatra nič viac sa nato nedá povedať a čo ten muž z USA čo zabil dcéru lebo ho vyrušovala pri fotbale ? tento svet speje zlým smerom, naozaj zlým čo sa deje teraz to je už nad ľudské chápanie, ja už sa nad tým ani moc nevzrušujem lebo táto spoločnosť je chorá ( nie všetci ale ) ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
a povedať že je drbnutá? ako nevieme okolnosti...poznám prípad úmrtia bábätka ktoré vypadlo matke z rúk. a táto matka nebola "drbnutá" ani alkoholička. prosto nejaký kokot (inak sa to povedať nedá) ju vydesil zo zadu na ňu skočil (v rámci srandy) a ako sa zľakla bábätko jej vypadlo...preto vravím neviem čo povedať na túto matku, keďže podľa mňa ešte nie je povedané všetko.
To nie je normálne, aby sa niekomu stratilo decko a rodičia by namiesto hľadania sedeli v krčme a boli úplne pokojný.
A takisto nie je normálne, aby náhodou spadlo do vody a ona by sa ho nesnažila zachrániť ale trepala sa hodinu na políciu. Ak napríklad aj nevie plávať,mohla zavolať pomoc.
Inak chcela som založiť tiež diskusiu o nej, ale si ma predbehol.
mozno by sa to jej dieta aj naslo zahrabane niekde v okoli domu?
Ludom preskakuje zvacsa z toho ze nemaju robotu, postupne prichadzaju o byvanie . . . nezaplatene ucty, pozicky, odpojene pripojky od inzinierskych sieti . . . hlad . . . a nakoniec alkohol, drogy a p. tiez nicia okrem jednotlivca z ktoreho sa stava troska, aj rodinu. To vsetko je obraz nasej spolocnosti . . . vacsinou nikoho netrapiaci . . . Vacsina naroda vnima len ekonomicke ukazovatele, cisla . . . statistika o 10%tnej chudobe nikoho nestrhnu, ved v niekde v Afrike je to horsie.
ona je chora na hlavu on je alkoholik...parada mat takych rodicov a potom to takto dopadne...moj priatel ich pozna a s malinkou ma aj fotku a niekolko krat ked som ho bola pozret v robote (v senku) mi ju tam ukazoval...este teraz sa mi tisnu slzy do oci
mater klame az sa jej z huby prasi a on sa tvari akoze sak ja s tym nic nemam ja som len otec ja som bol vtedy v krcme a stari rodicia boli uplne pokojni?! sak vzdy ked sa nieco taketo stane tak kazdy clen rodiny si ide oci vyplakat...tak bud je tato "rodina" cela na hlavu a su radi ze sa malej zbavili alebo je to cele uplne inak ale to sa mozno ani nedozvieme...
A čo sa rozuzlenia týka, nechcem nikoho súdiť. Momentálne na to nemám náladu.
A dokonca bolo aj písané, že robotu mal, len ho vyhodili kvôli chlastu.
Takže najprv chlastal, potom až prišiel o robotu.
Preto netreba zhadzovať všetko na nezamestnanosť.
hovorí sa že Božie mlyny melú pomaly ale isto, to však už nenavráti život maličkej.
No a teraz bezcitných rodičov zatvoriť na doživotie!
Ale je to hlupaňa, mala rovno povedať, že sa tam prechádzali a stratila sa jej a nie že v parku, či na ihrisku alebo čo to bolo. Možno by sa jej na to neprišlo a vykrútila by sa z toho.
ja len dúfam, že to dievčatko nájde po smrti pokoj :/
Ale aj tak nemala, a ja by som nemala čítať dlho do noci...
a mimochodom niektori necitaju novy cas ale ich poznaju...