Vertikálne skrolovanie sa tam vôbec nehodí, + chvíľu mi trvalo kým som prišiel na to ako hudbu vypnúť. Hudba je síce pekná, ale príde mi to také nepraktické na stránku. Ale keď už niekam dám hudbu tak fakt len do portfólia. Keby si opravil to skrolovanie, tak to nie je nijak extra zlé, ale dalo by sa to spraviť oveľa lepšie.
ja by som zmenil pesnicku a mozno s farbou by som sa pohral ... hudba sa na taku stranku celkom hodi, ale chce to nieco este pohodovejsie ... ale dobre to mas
Stránka pôsobí elegantne, je fakt pekne a dobre urobená. Fotoalbum je urobený jednoducho no spĺňa svoj účel. Taktiež sa mi páči zvuk cvakajúceho foťáku pri prejdení myšou cez menu. No súhlasím s ostatními. Tá hudba na pozadí sa mi tam vôbec nehodí. Tiež takéto stránky radšej vypnem ako si ich prezerám.
Stránka sa mi páči, pôsobí velmo dobre, hudba sa tu nejaká hodí, ale táto mi trocha vadí, spracovanie je tiež pekné.Vadí mi ešte sekanie pretočenia miniatúr a myslím, že by bolo lepšie keby fotky boli väčšie a bolo by ich viac.Úvodná časť je bombová aj to cvakanie.Veľká pochvala ale...ja také urobiť neviem, viem toho málo ale rád by som sa takéto naučil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
(ale tiež by som chcel vedieť názov songu =D)
ale to tvoje macro neni macro, ale detail len taka poznamka mimo
a hlasky ako "Fatal error: Theme at galleria/galleria.classic.js could not load, check theme path." cloveka tiez dvakrat nenadchnu
Inak je stránka naozaj dobre graficky spracovaná.