Napíšte, aké filmy/seriály ste si už stihli počas tohto "voľna" pozrieť. (Ak tu už je takéto fórum, tak sorrko, nepozerala som fóra..až po tomto budem )
My s Bíb kukáme každý deň nejakú rozprávku (Posledný jednorožec, Coco, Leví kráľ 2, Vládca kníh, Pocahontas), pozreli sme si na nete poslednú časť SuperStar a ja každý večer pozerám niekoľko dielov The Walking Dead {8.séria} (konečne mám čas to dopozerať..a chystám sa aj na ostatné nedopozerané seriály )
@narazuvzdornaa Na netflixe. Ak sa ti páčilo Stranger things, tak sa ti to bude určite páčiť. Aj keď sa nepáčilo, podľa mňa je to tak tisíckrát lepšie ako stranger things a riadne sa v tom deji motám a občas neviem, kto je kto
Naposledy sme pozerali s priateľom Na samote u lesa ale zaspala som takže... ale to čo som dopozerala a môžem odporučiť je film 1917.
Zo seriálov máme rozpozeraný I am not okay with this ale je to blbina čiže si nemyslím, že sa k tomu ešte vrátime
A klasicky medzitým pozerám moju srdcovku Parks & Rec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ja končím pri takýchto zverstvách
respektíve
ja pozeram zatial iba olympijsku gymnastiku
Ale z tých čo som videl naposledy odporúčam: Haunting of Hill House, The Crown a You
Zo seriálov máme rozpozeraný I am not okay with this ale je to blbina čiže si nemyslím, že sa k tomu ešte vrátime
A klasicky medzitým pozerám moju srdcovku Parks & Rec
Ale nie tú pre Zuzanu.