Držanie za ruky, nežné dotyky, motýliky v bruchu... Čo pre teba znamená láska? Skúste sa podeliť o svoje pocity... Možno zistíte, či je to čo cítite k nejakej osobe naozaj láska, alebo či si to len namýšľate...
neviem presne opisat co pre mna znamena laska... ale v poslednej dobe ako obrovsky egoista, materialista a mamonar citim, ze by som pre svoju polovicku spravil vsetko.. nikdy doteraz som nic take necitil a to som mal aj 2.5 rocny vztah... takze tak
ked sa clovek sklame raz povier si zee to krasne este pride asle ono uz clovek prestáva verit sak sa sklame viacej krat a sklamu hoo ludia o ktorých by si to nik nemyslel
ja by som si tiež nevedela predstaviť život bez lásky.. ale súhlasím s gothicpoethic a s viacerými, čo písali o sklamaní.. samozrejme.. sú tu aj kamaráti... lenže si treba na nich dávať pozor.. platí staré známe: dôveruj, ale preveruj.. ja som skončila priateľstvo, ktoré trvalo takmer 9 rokov, pretože tá osoba ma ohovárala.. a počula som to na vlastné uši... tkaže to pre mňa nemalo zmysel... Len pokračujte ďalej...
To, co je naozaj laska moze napisat asi len ten, kto ju raz zazil, a potom aj stratil. Laska pravdepodobne neplynie z vedomia, pretoze len clovek si uvedomuje, ze existuje, no lasku citia aj zvierata. Laska je mozno nieco take, ako viera. Lasku ku tomu druhemu najviac citite, ked Vam chyba. Volate si niekolkokrat denne, musite byt v kontakte. Laska je asi jeden velky zvyk, naviazete sa na osobu, ktoru milujete. A preco Vas napriklad pes nikdy nezradi, ale partner ano. Lebo clovek zbytocne vela premysla a chce stale nieco lepsie, ako ma. My samy ludia si to stazujeme. Laska je predsa to, ked milujes na partnerovi veci, ktore by Ti na inom prekazali.
ked som prvy krat zazil lasku ..bolo to len poniženie ...
pil som , fajčil som ...
mal som kamaratov,kamaratky
sa s babou porozprava vždy o tom čo ju trapy podrži ju ..poradi jej pomože : disappointed: je mi jedno ako vyzera ...pozeram sa jej do oči a do srdiečka ...pači sa mi jej usmev ..: disappointed: dal by som jej všetko na svete snažim s nou citit ..vždy je si o čom povedat vždy ju rozosmejem : disappointed: ...kupoval by som jej darčeky ruže,plyšakov : disappointed: ...nemam pivne brucho,niesom ani nizky neviem proste som taky : disappointed:
ano ma mna ksichte ako keby mi tade prešiel traktor ja viem : disappointed: ..ale niektore deti su v detkych domovoch ,maju rakovinu,leukemiu ..nemožu chodit ...nemožu ist von ...ale viem sa spravat : disappointed:
takto to citim ja
nieje pravda že fyzicka pritažlivost neni potrebna overene : disappointed:
Lubim jednu babu ona je uplne užasna nepije,nefajči, a je panna ...je to ina kategoria ako ine baby ..ale ja sa knej spravam už ako keby sme spolu chodili ...vie o tom že ju lubim. ale neviem či to ma zmysel asi niesom jej typ
@crymore Chápem, že ti je asi teraz dosť smutno, ale možno ťa poteší, že si jednoznačne vyhral Prvú Birdovskú cenu v kategórií Najviac depresívnych smajlíkov jedného typu v jednom príspevku na fóre!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Okej láska:
-stretnutia s ním
-vedomie, že keď sa niečo skurví, môžeš mu napísať/zavolať (a on má vypnutý mobil )
-hádky
-udobrovanie
-sex
-rozhovory
-bozky
-dotyky
-interný humor
ale ja si myslim ze obcas sa ni vazne verit neda.
ked sa clovek sklame raz povier si zee to krasne este pride asle ono uz clovek prestáva verit sak sa sklame viacej krat a sklamu hoo ludia o ktorých by si to nik nemyslel
Zistila som, že kamaráti sú oooooooooooooooveľa viac, teda aspoň pre mňa.
ked som prvy krat zazil lasku ..bolo to len poniženie ...
pil som , fajčil som ...
mal som kamaratov,kamaratky
sa s babou porozprava vždy o tom čo ju trapy podrži ju ..poradi jej pomože : disappointed: je mi jedno ako vyzera ...pozeram sa jej do oči a do srdiečka ...pači sa mi jej usmev ..: disappointed: dal by som jej všetko na svete snažim s nou citit ..vždy je si o čom povedat vždy ju rozosmejem : disappointed: ...kupoval by som jej darčeky ruže,plyšakov : disappointed: ...nemam pivne brucho,niesom ani nizky neviem proste som taky : disappointed:
ano ma mna ksichte ako keby mi tade prešiel traktor ja viem : disappointed: ..ale niektore deti su v detkych domovoch ,maju rakovinu,leukemiu ..nemožu chodit ...nemožu ist von ...ale viem sa spravat : disappointed:
takto to citim ja
nieje pravda že fyzicka pritažlivost neni potrebna overene : disappointed:
Lubim jednu babu ona je uplne užasna nepije,nefajči, a je panna ...je to ina kategoria ako ine baby ..ale ja sa knej spravam už ako keby sme spolu chodili ...vie o tom že ju lubim. ale neviem či to ma zmysel asi niesom jej typ
ked ona ma proste uplne užasny usmev povahu ..najhoršie je natom to že neviem na čom som.