Sympatická so zmyslom pre humor, čo sa dokáže dobre nažrať a nekontroluje si každých 10 minút váhu, taká čo má vlastný názor a je ambiciozna... ale dosť o mne.
spravna zena je ta, ktorej sa pozriem do oci a poviem jej, ze ju milujem. Veri mi a necha ma verit jej. Ta ktora dokaze podporit, pritulit sa, nunat sa, milovat sa celu noc a ta s ktorou mam tolko toho spolocneho. Ta ktora mi dovoli ju podrzat, podporit, porozpravat sa s nou, tlachat dve na tri a s ktorou si viem predstavit buducnost, rodinu a zivot. Ktora je hlavne zenou a taka ona je. Verim jej viac nez komukolvek, ziskala si ma tym, ze ma nazory, ze ma v hlave toho tolko, ze obcas sa citim ako blbec, ktora ma v istych smeroch dokaze vychovavat, tvori mi niektore nazory. A hlavne zena, ktoru si vazim a zastanem si ju, ochranim a...
A ak mám padnúť, tak nech. Budem ju držať, objímať a cítiť, a tým nemôžem predsa nič zmeškať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
zvykne priberat!!
A ak mám padnúť, tak nech. Budem ju držať, objímať a cítiť, a tým nemôžem predsa nič zmeškať.
Krásne si to napísal
Po druhé : Taká čo je proste dokonalá .
A @14 je pekne vyjadrené.