v poslednej dobe absolutne nic, i ked tento rok som nejako exgtremne nabudena na vianoce, tak uvidime ake budu tieto, i ked uz o troch ludi menej pri stole bude
Kedysi, napriek tomu, že stromček som zdobil sám, darčekov nebol mnoho, ale mal som ten krásny spokojný, hrejivý, vianočný pocit šťastia.. keď sa vyttratil ostratili svoj význam.
kedze som bola vychovana v evanjelickom duchu...a verim v Boha...tak urcite aj to narodenie Jeziska ...samozrejme pokoj a rodinnu pohodu ...aj darceky samozrejme ...aj volno...a celkovo zboznujem Vianoce...sneh ...vianocna atmosfera...doma horia sviecky ...vonku svietia svetielka...vianocne pesnicky...vonku nadherny biely sneh...a cez noc sa nadherne trblieta ...proste ZBOZNUJEM VIANOCE!!
K "narodeniu Ježiška" sa vyjadriť veľmi neviem, ale bol by som rád, ak by tieto dni pre mňa niečo znamenali aspoň v budúcnosti. Darčeky bojkotujem už dávno, ale aspoň tá rodinná pohoda keby bola...
a inak sú u nás vianoce utrpenie, skôr si užívam ten týždeň po nich, keď sa dojedajú tie kilá jedla. a tento rok si to jedlo zabalím a pôjdem na nejakú tour de neviemčo.
Vianoce... znamenajú pre mňa prázniny, dočasné pozastavenie buzerácií zo strany rodičov (nie úplné samozrejme) veeeľa jedla, darčeky, znamená to pre mňa, že musím najprv trpieť 2 mesiace reklám na vianoce, premýľľania ak otieto vianoce zvládnem a fakt, že zrazu je k sebe akosi každý milý čo je len veľký ojeb.,...ale znamenajú pre mna aj trochu rodinnej pohody a tepla... taký odpocinok... a znamenajú pre mňa pripomínať si smrť milovaného človeka. Aj preto neznášam vianoce..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
pre mňa sú posvätné.....filip
a inak sú u nás vianoce utrpenie, skôr si užívam ten týždeň po nich, keď sa dojedajú tie kilá jedla. a tento rok si to jedlo zabalím a pôjdem na nejakú tour de neviemčo.
súhlasim ja tak isto
a už tri týždne predtým striehnem v obchodoch na tie najsamcoolne darčeky pre rodinu a kamarátov, a potom sa strašne teším z toho, že sa tešia...