Keď idem ráno do školy alebo roboty tak to, čo stihnem najrýchlejšie pripraviť, zobrať do ruky a zjesť po ceste. Keď ráno nejdem nikam (čo sa nestáva často), tak si spravím nejaké parádne tousty, alebo podobnú vec.
A mojou špecialitou je, keď prídem ráno z flámu, spravím si strašnú praženicu, volské oko, alebo čokoľvek podobne mastné a ťažké... Super spánok potom
ale to sú také raňajky, že ja jem aj v škole skoro každú prestávku. Proste som tak naučený a nikdy sa mi nestalo,že by som vydržal od raňajok do obeda...o 10:00 ma už skrúca od hladu
to co si den predtym kupim cize nejaky rozok s niecim nekomplikovanym napriklad s nutelou pripadne jogurt alebo na co mam chut a co ide okolo vstavam o polhodinu skor aby som sa mohla valat pred telkou a jest. pohodicka klidek
Obyčajne klobásu, chren a chlieb, k tomu kávu. Na desiatu rožok s paštikou, riadny obed, na olovrant niečo drobné (párky, šunka), večera zelenina, 2. večera chlebík s natieracim syrom
Nič. Ráno si musím dať tabletku na štítnu žľazu a po nej musím počkať 30 minút aby som mohla jesť. No a vzhľadom na to že ráno nikdy nič nestíham "raňajkujem" až po prvej hodine v škole
ranajkujem rozok s kakaom asi uz 7rokov a som raz za 2roki chori,dokazali to aj vyskumi ze kakao a cokolada pomaha odburavat stres,napetie a pomaha zdraviu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
122 komentov
najčastejšie to je však veľa vody, kafé a cereálie s jogurtom.
A mojou špecialitou je, keď prídem ráno z flámu, spravím si strašnú praženicu, volské oko, alebo čokoľvek podobne mastné a ťažké... Super spánok potom
A liter kávy som zabudla napísať...
ale to sú také raňajky, že ja jem aj v škole skoro každú prestávku. Proste som tak naučený a nikdy sa mi nestalo,že by som vydržal od raňajok do obeda...o 10:00 ma už skrúca od hladu
pokym sa nezobudim na obed samozrejme