Jak žiadna akcia? Ved sú Štefanské zábavy A počul som,že niektorí chodia na prechádzky a prdia nato,že sú všetky superhypermegamarkety zavreté,lebo vraj vynašli spôsob,ako tráviť čas bez nich.
Pozeram telku
Jem
ale priznam sa ze uz nevladzem ..a ked si este spomeniem.. kolko toho zjem ..do toho casu .. kym pojdem spat.. je mi este horsie
A uz sa tesim na zajtra..Pojdem na dlhu prechadzku... do prirody samozrejme s horarom a so svorkou vlkov
Pozerala som Jak vytrhnout velrybě stoličku, čítala som si absyntovku, do toho sa kontinuálne nepchávala a skončila som pri tom, že sa pokúšam hrať na uku. A vlastne som pol dňa zavretá v mojej izbe a je mi tak fajn.
Pozerala TV, upratal si niečo, telefonovala, čítala, bola na omši, uvažovala nad všeličím, čo by som mohla zmeniť vo svojom živote a ako ďalej, písala blízkym sms, ktorým som včera nestihla... vždy mám ako stráviť svoj čas...
chlapci moji zlqti ja som uz bol v posilovni a teraz idem volat kamoske ci nejde von lebo by ma jeblo od nudy dalsi den absolvovat tak ako vcera pred tv a pc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
jebnut ma ide, nikam sa neda ist, upratane je, navarene je, nakupene je, niet do coho pichnut a mam super velku vikendovu depku v pondelok xD
mierne mi pomohlo: nafarbit si vlasy, cvicit a umyvat riad
nepomohlo mi: nascrollovat sest kilometrov na instagrame, snazit sa spat, snazit sa citat
Jem
ale priznam sa ze uz nevladzem ..a ked si este spomeniem.. kolko toho zjem ..do toho casu .. kym pojdem spat.. je mi este horsie
A uz sa tesim na zajtra..Pojdem na dlhu prechadzku... do prirody samozrejme s horarom a so svorkou vlkov
A ja si čítam.
A veľa premýšľam o zivote a tak.