máš tam "vysoké školy", myslíš tým cez nudnú dlhú prednášku, alebo v pauzách medzi? ak mám dlhú nudnú vždy sa snažím nejako počúvať, ak nie tak krížovky, alebo len tak pozerám do blba a rozmýšľam.. a v pauzách keď sa mi neoplatí ísť domov buď idem niečo vybaviť do mesta alebo tak, alebo sedím v knižnici za kompom,,
Ja buď na prednášky nejdem a sedím doma alebo potom z nich utekám na byt,navarím si,najem sa a nachvíľu si sadnem a idem naspäť,tak sa aspoň prejdem a vyvetrám si hlavu.
My sme chodievali jesť alebo teraz si zvykneme doniesť nejakú kartovú hru. Ešte sú tu knihy, časopisy, krížovky, robenie domácich úloh dopredu (no, záleží od odboru, esej by som asi písať niekde na kolenách nechcela) a keď je takto pekne, tak sa dá aj zdvihnúť a ísť si posedieť niekam na trávu, zahrať si freesbie...
prečítal som takto už 3 komixové ságy a prešiel polku hry Uplink Editoval si webku, napísal pár domácich úloh prešiel tretinu hry Greed... čítam e-trend
spím, abo ak mám nezvyčajne veľa energie behám po meste a zháňam a riešim, a tvorím a upratujem a robím neskutočne veľa vecí že sa sama sebe nestačím diviť
ak je to viac než 1,5 hodinová pauza, tak idem domov, ak nie, tak sedím na parapete a čítam si, idem sa niekam najesť alebo sa rozprávam so spolužiakmi a keď je teplo, tak sedím vonku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ja si krelism rozpravam citam knihu nieekdy lentak lezim a zaspim atak
kedysi sme si nosili voleybalku a šli sme si zahrať na školský dvor.
teraz väčšinou počúvame pesničky a aj tak nejako veľa toho voľného času v škole není..