ktore ako.. nejake pamatne veci odlozim do krabice s pamatnymi vecami, veci na bezne pouzitie pouzivam, zbytocnosti rozdam alebo dam novemu priatelovi.
drahe predam, ak sa mi nepaci, ak sa pacia, tak si ich necham a pouzivam, neriesim...a take lacne, co sa neda ani vyuzit, vyhodim a co sa da, pouzijem...
kamoška normálne nosí retiazku od ex...od ex nemám nič také okrem nakresleného obrázku takže netuším čo by som robila ak by sa mi to ľúbilo nechala by som si to, čo nie toho by som sa zbavila..záleží od toho ako by som brala rozchod a všetko, ak by som nechcela aby mi ho tie veci pripomínali, tak by som sa asi zbavila všetkého
Ja som dostal tricko kde bolo napisane ze ,,Expert na prusery kazdeho druhu,, a aj potom som to nosil,a ked som mal to tricko oblecene dostal som pokutu za rychlost....odvtedy som ho nemal oblecene...radsej
hmmm tuším som ani nikdy nič naozaj hodnotné nedostala. proste také malé spomienkové veci ako keď mi vystrelil ružu a to teda vyhodim. a neviem si predstaviť, že by mi kúpil nejaké oblečenie ako tu niekto písal neviem čo by som s tým robila
nuz, veci od jedneho ex mam hockde nejak mi nerobilo problem sa na ne pozerat / pouzivat ich.
veci od druheho ex som prisla na to z by ma odjebalo stretavat po izbe tak som ich zabalila do krabice a dala pod postel, jedine jeho triko pouzivam ako pyzamko.
@wewo Takže ti musím dávať len veľmi objemné veci, čo by sa do žiadneho šuflíka nezmestili! Mwahaaaa
Nakoľko takmer všetko trvácne čo niekomu darujem je buď vyrobené alebo krvopotne vybrané z ebayu, tak by ma nahnevalo, keby to niekto vyhodil, a dvojnásobne, keby mi to vrátil. Darčeky sa nevracajú. Nikdy.
Ale áno, pár peachovín som takto povyhadzovala, lebo to vlastne ani neboli "dary" ale skôr veci pripomínajúce
dostala som až jedného plyšáka a toho mi roztrhal pes keď bol ešte šteňa(fakt nechtiac)
a ešte taký dezert od posledného..ktorý aj keď bol marcipánový a marcipán milujem, skončil v koši..lebo ten posledný bol kkt...
ale to aj závisí - s bývalým, čo som s ním bola 2 roky a mala som od neho tričká a obrazy, tak to mi prišlo trochu odveci mu to vracať a hlavne by som nechcela, aby mi vracal všetky veci, čo som mu ja darovala (však čo by som s tým robila?)
ale s jedným som bola pár mesiacov a tomu som veci vrátila, ale to bude asi aj tým, že najradšej by som si jeho existenciu vymazala z pamäte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
vytlacene fotky, pohladnice, etc. som normalne roztrhala a vyhodila.
plysaky co mi nosil odvsadial zo sveta som dala na detsku onkologiu na kramare.
ale mám ešte obrázok, ako ma nakreslil a tak
veci od druheho ex som prisla na to z by ma odjebalo stretavat po izbe tak som ich zabalila do krabice a dala pod postel, jedine jeho triko pouzivam ako pyzamko.
Nakoľko takmer všetko trvácne čo niekomu darujem je buď vyrobené alebo krvopotne vybrané z ebayu, tak by ma nahnevalo, keby to niekto vyhodil, a dvojnásobne, keby mi to vrátil. Darčeky sa nevracajú. Nikdy.
Ale áno, pár peachovín som takto povyhadzovala, lebo to vlastne ani neboli "dary" ale skôr veci pripomínajúce
a ešte taký dezert od posledného..ktorý aj keď bol marcipánový a marcipán milujem, skončil v koši..lebo ten posledný bol kkt...
ale s jedným som bola pár mesiacov a tomu som veci vrátila, ale to bude asi aj tým, že najradšej by som si jeho existenciu vymazala z pamäte