Prosím nejaké rady/tipy na to aby som sa cez prázdniny nenudila ... Čo budete robiť vy ? Idete niekde na dovolenku ? Nemám vela priatelov , preto prosím rady na niečo , čo by som robila sama . Dakujem
Ja som doma, ale nenudím sa vôbec buď som so psami vonku, modlím sa, pozerám kreslené rozprávky (áno, filmy ma už omrzeli). Ale ak ťa nič z toho nebude baviť, tak sa skús naučiť pliesť náramky, to sa zabavíš a vyzerá to pekne
@pubert mi vraví z duše. Leto je najlepší čas na venovanie sa tvorivým aktivitám. Ja by som tiež cvičil na base, lenže mám poriadne oslabnutú ruku čo mi do nej infúzie pchali posledný skoro týždeň... Tak si brnkám na gitare Keď budem fit, dačo aj pocestujem, na to je leto tiež dobré. Nejaký ten festival a túry... Ale to sú veci ktoré idú lepšie v partii ako osamote :/
nudim sa.. robit zo seba kokota na Birdzi... idem na zapis do Brna.. budem chodit na pripravne futbalove aj hokejove zapasy.. hravat futbal a chodit vecer na kofolu.. na zmrzlinu... mozno aj chata, ak sa mi bude chciet.. uzivat si priatelku.. venovat sa online manazerom, filmy ,hudba.. .. ..
@ypit počkaj... to ako naozaj zabíjaš čas cez prázdniny modelním ?
A k téme... prečo neskúsiš vybehnúť niekam von a nájsť si priateľov, alebo sa niekomu neozveš a nejdete sa niekam baviť, do kina... alebo zavolaj nejakej známej pozvi ju na pivo alebo kofoolu alebo čo... veď to chceš byť stále sama ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
» www.naramkypratelstvi.cz/...
Daj vedieť, čo teda budeš robiť
Nájdi si brigádu. Ak máš chuť sa zamestnať niečím intenzívnejším uč sa alebo navštevuj nejaké letné kurzy...
Tábor.
Je toho dosť.
A k téme... prečo neskúsiš vybehnúť niekam von a nájsť si priateľov, alebo sa niekomu neozveš a nejdete sa niekam baviť, do kina... alebo zavolaj nejakej známej pozvi ju na pivo alebo kofoolu alebo čo... veď to chceš byť stále sama ?