Co robit s týpkom, ktory neustale vypisuje mojej priateľke
No dobre long story short, ked som zacal chodit s mojou priatelkou ocividne to dost sklamalo jedneho chalana, ktory sa o nu snazil a nemala zaujem. No neprestal byt doteravy. Pokracovanie v komente, kedze nestaci miesto
Napríklad ju pozval von s otazkou ci pojdu len sami dvaja, alebo este niekoho zavola. Aj ked mu povedala ze bude so mnou tak napriek tomu v ten den sa jej spytal ci ma teda nejake plany na ten den. Priatelke pise stylom ze jej posiela spravy dokym neodpise. Nieje to nejaký spam, sprava, dve za den a sú to väcsinou skor take cringe vtipy a nejaké hluposti. Kazdopadne mu raz napisala ci sa mu to nezda trochu moc, kedze je zadana na co on argumentoval nejakymi hlupostami, ze on tak vypisuje kazdej svojej kamaratke a ze nemam ziarlit. Tiez hlupost, nejake tie jeho kamaratky pozna a skoro vobec sa im neozyva.
Mimochodom to, ze mu takto napise bolo cisto jej rozhodnutie, pre mna to bol dovtedy len taky komar, co ho to snad prejde, ale od toho bodu ako reagoval na jej prosbu zacal srať aj mna. Samozrejme stale pise stylom ze posle spravu dokym priatelka neodpise, ona je proste moc zlata a na nikoho nechce byt zla. To je ten problem. Napriek tomu ho uspesne ignorovala a on vytiahol story ze si uz nasiel dievca.
Moja frajerka, ocividne spokojna ze ma pokoj mu zacala odpisovat a ten spam je tu zas. A z mojej skusenosti a myslim ze tu hovorim za viacerych muzov ak som sa neuspesne snazil o nejaku babu a ak som sa zahaldel do inej , byvalemu objektu zaujmu som sa uplne prestal ozyvat, takze si myslim ze typek keca hovna a nikoho nema aj ked ofc by to bola vraj jeho prva priatelka. Co mam robit ?
Myslím, že ona by si to mala vyriešiť sama, dať jasne najavo, že s nim nepôjde na rande, a že ak neprestane blokne si ho, byť viac asertívna. Píšeš, že nechce byť zlá, ale ved ak ho slušným, ale dôrazným spôsobom odmietne, neznamená že je zlá. Aj preňho samotného asi bude lepšie, ak už nebudú v kontakte, ľahšie sa s tým vyrovná a hodí to za hlavu, lebo kým si píšu, stále v sebe živí nejaké falošné nádeje.
@riddler problém je, ako som pisal, ze uz sa snazila a on na nu takto vytiahol s takymi hlupsotami. A ona nema balls si ho bloknut a riesit to potom tam je vela spolocnych znamych a podobne. Tak neviem ci jej mam dohovorit v tom, proste to nechcem riesit tak ze mu budem pisat ja
Nemá veľmi čo stratiť (či už vymyslenú priateľku, alebo priateľku, na ktorej mu zrejme až tak nezáleží), takže môže dobiedzať koľko chce – napríklad dokým tebe nerupnú z neho nervy a neukážeš sa v zlom svetle, čo by bolo preňho aspoň takou menšou výhrou.
Nesympatický, slizký týpek. Nezávidím ti túto situáciu.
@nudnysvet Ak to nedokáže pochopiť a stále dobiedza, bloknutie bude zrejme najlepšie riešenie. Mala by nato nabrať dovahu a riešiť to takto dôraznejšie. Skús sa s ňou o tom porozprávať, povedz jej aké máš z toho nepríjemné pocity, ako ti to prekáža a že pre všetky strany, teda vás dvoch aj toho sklamaného chalana, to bude najlepšie riešenie.
@nicmanenapada super komenatar. Lebo ked som sa snazil tuto temu vytiahnut tak ma len odbije ze vies ze onho nemam zaujem, neveris mi a neviem co. Jasne ze jej verim na 100% ze onho nema zaujem, len on akoby cakal ze sa s nou rozidem toto ma vytaca uplne. Mne ak nejaka holka o ktoru som mal v minulosti zaujem napisala ze je zadana tak som so vsetkym okamzite prestal aj ked som bol sklamany
A nechcem maľovať čerta na stenu, ale poznám minimálne 5 prípadov, pri ktorých keď nebol dostatočne včas a jednoznačne prerušený kontakt, u dotyčného (áno, vždy šlo o chalana) to prerástlo do sebapoškodzovania a/alebo hrou na city skrz vyťahovanie myšlienok na samovraždu.
Myslím, že neexistuje kontext, v ktorom by sa dalo pozitívne vnímať zachovanie kontaktu s takou osobou a neprevyšovalo to ten negatívny kontext. To keby chápala tvoja priateľka, možno by sa konečne odhodlala ráznejšie zakročiť.
Ved sa zober a vyries si to s nim osobne... Alebo na to uz nemas "balls"? Obidvaja ste hrdinovia na internete, ale vonku by ste sa rozplakali z toho trapasu.
Frajerke povedz nech si ho blokne.
Kazdopadne je to obtazovanie a da sa to riesit s policiou.
@goldenbeach s fotiek ak netrenuje nejake ancient bojove umenie tak osobne by som ho vymazal z povrchu zemskeho ale narozdiel od teba sme dospeli ludia, netreba to riesit takto
Ja neviem že čo vlastne chceš riešiť, ja v tom nevidím problém. Typek nech si robí čo chce, je to jeho vec. Ona mu odpisovať môže, nemusí, môže ho bloknut, ako len chce. Každopádne mi to však vôbec nepríde ako nejaký noteworthy problém z toho, čo si tu napísal.
Co riesis? Ocividne to frajerke lichotí, ak by jej to vadilo, tak si ho zablokuje a je pokoj.
O inej situacii by sme sa bavili, ak by si ho zablokovala viac krát a on si vzdy vytvoril nový profil/cislo a vzdy z tohto noveho profilu/cisla by jej pisal/volal.
No tiež mi to tak pripadá, že tvojej žene zrejme nestačí pozornosť od teba a robí jej dobre, že sa o ňu zaujíma aj niekto iný. Tvári sa, že jej to vadí, ako jej vypisuje a pritom si to užíva. Iné vysvetlenie mi nenapadá, ak by som bola v jej koži a videla, že môjmu priateľovi to prekáža, tak by bol henten riťolez už dávno bloknutý.
Jeb nato .. máš svoj život .. ak je normálna tak proste ju to omrzí alebo jeho. Ak nie tak zistíš aspoň aká je povaha..
V minulosti podobne veci sa mi diali a tým že som to riešil som dojebaval iba seba.. ak chce pomôcť povedz svoj názor a ostatne máj pici.. ak by šlo o niečo vážnejšie blokne si ho.. kašli na to a rieš dôležitejšie veci hentakych bude ešte veľa ak ke pekná .. proste chlapci skúšajú a aj budú skúšať .. ale ak nieje choromyselny tak prestane alebo budú iba kamaráti alebo ako sa tomu momentálne hovorí ..
@lool141 no podla mna je choromyselny lebo to trva uz skoro 5 mesiacov.... a to ze ona mu raz za cas odpsie aj ked tyzden elbo mi to vzdy ukaze tak ma to jebe. Keby ho proste mesiac ignoruje tak by ho to mozno aj preslo
Tak jej ho blokmi ty alebo nech si nastaví aby sa jej neukazoval alebo ignorovat... Jeho správy...atd..alebo mazať chaty a všetko s nim.... Vieš čo nahnevá... Keď napíšeš niečo a zmazes to a ta druha strana nič si nestihne prečítat tak to nech skúsi a uvidíš kto ma lepšie nervy
Dievcatu ocividne robi dobre pozornost z inej strany, co je prirodzene, ale mohlo by jej stacit uz to, ze ten druhy mal zaujem a nie to este dalej s nim rozvijat a pestovat. Je mile, ze chce byt s kazdym kamoska, ale ked on evidentne stoji o nieco ine nez kamaratstvo, ktore mu nestaci, tak vobec nie je co s nim riesit, ak ta ma rada a vie, ze sa ti to nepaci. Ale ona evidentne ma radsej pozornost smerom k jej osobe nez teba. A som si ista, ze by ta tiez nepochvalila, keby si si vypisoval s inymi, ktore po tebe idu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Mimochodom to, ze mu takto napise bolo cisto jej rozhodnutie, pre mna to bol dovtedy len taky komar, co ho to snad prejde, ale od toho bodu ako reagoval na jej prosbu zacal srať aj mna. Samozrejme stale pise stylom ze posle spravu dokym priatelka neodpise, ona je proste moc zlata a na nikoho nechce byt zla. To je ten problem. Napriek tomu ho uspesne ignorovala a on vytiahol story ze si uz nasiel dievca.
Moja frajerka, ocividne spokojna ze ma pokoj mu zacala odpisovat a ten spam je tu zas. A z mojej skusenosti a myslim ze tu hovorim za viacerych muzov ak som sa neuspesne snazil o nejaku babu a ak som sa zahaldel do inej , byvalemu objektu zaujmu som sa uplne prestal ozyvat, takze si myslim ze typek keca hovna a nikoho nema aj ked ofc by to bola vraj jeho prva priatelka. Co mam robit ?
Nesympatický, slizký týpek. Nezávidím ti túto situáciu.
Myslím, že neexistuje kontext, v ktorom by sa dalo pozitívne vnímať zachovanie kontaktu s takou osobou a neprevyšovalo to ten negatívny kontext. To keby chápala tvoja priateľka, možno by sa konečne odhodlala ráznejšie zakročiť.
Frajerke povedz nech si ho blokne.
Kazdopadne je to obtazovanie a da sa to riesit s policiou.
O inej situacii by sme sa bavili, ak by si ho zablokovala viac krát a on si vzdy vytvoril nový profil/cislo a vzdy z tohto noveho profilu/cisla by jej pisal/volal.
V minulosti podobne veci sa mi diali a tým že som to riešil som dojebaval iba seba.. ak chce pomôcť povedz svoj názor a ostatne máj pici.. ak by šlo o niečo vážnejšie blokne si ho.. kašli na to a rieš dôležitejšie veci hentakych bude ešte veľa ak ke pekná .. proste chlapci skúšajú a aj budú skúšať .. ale ak nieje choromyselny tak prestane alebo budú iba kamaráti alebo ako sa tomu momentálne hovorí ..
Tldr 2 začni si vypisovať s inou