Zijem v Prahe a rozhodol som sa ist prvykrat do Brna. Dojdem tam az okolo 11 vecer takze hladam skor nieco na nightlife, zaujimave podniky, bary, kluby, miesta na pitie cokolvek kde to zije a co stoji za to. Odchod naspat mam rano o 5.
inac ak by nahodou z toho nic nebolo, tak ked spominas tie gay kluby, napadlo mi, ze tu na birdzi bol nejaky chlapik pred nedavnom, co chcel organizovat chalansku honku cez skype. To by mohla byt lacna alternativa a nemusis ani chodit do brna
@poke o koľko lacnejšie? a to nie je nezakonne? akoze verejne pohorsenie? i ked rozumiem, ze to nie je uplne ze verejne, ale zas v hocijakom klube keby som bol nahy, tak by to nebolo OK
Oblíbené vzrušující čtvrtky a pátky v Gibonu.
Vstup samozřejmě pouze pro pány, diskrétnost a žhavá zábava zaručena.
Nazí: vstup 50Kč
Polooblečení: vstup 100kč
Oblečení: vstup 200Kč
vraj si tam môžeš dať i škrabošku. Ja tam raz chcem ísť, lebo viem, že keď vstúpim tam, tak prekročím akékoľvek limity mojej spontánnosti a dokážem čokoľvek
@helloxd hmm, ak pojdes v party dni (co v brne znamena vlastne asi kazdy den okrem pondelku), tak sa zvykne 50 kc platit
Ale ako ak sa chces len vychillovat, ta utopia je fajn, mas tam billiard, pinball, vodne fajky, pivo, jedlo (take na zahryznutie) a rozne spolocenske hry, ak si tam najdes spolocnost a odkedy vymenili Slovenku na pokladni, tak uz ani neojebavaju pri plateni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
4 pokoje, cubana, utopia cajovn
a v Gibon gay bare máš zlacnené vstupné keď prídeš nahý
Oblíbené vzrušující čtvrtky a pátky v Gibonu.
Vstup samozřejmě pouze pro pány, diskrétnost a žhavá zábava zaručena.
Nazí: vstup 50Kč
Polooblečení: vstup 100kč
Oblečení: vstup 200Kč
vraj si tam môžeš dať i škrabošku. Ja tam raz chcem ísť, lebo viem, že keď vstúpim tam, tak prekročím akékoľvek limity mojej spontánnosti a dokážem čokoľvek
@Poke ježiši kriste
ale drahé pivo
ale možno ťa niekto pozve, ak si pekný
Ale ako ak sa chces len vychillovat, ta utopia je fajn, mas tam billiard, pinball, vodne fajky, pivo, jedlo (take na zahryznutie) a rozne spolocenske hry, ak si tam najdes spolocnost a odkedy vymenili Slovenku na pokladni, tak uz ani neojebavaju pri plateni