Mám taký problém, chodil som s jednou čajou už skoro mesiac ale keď som jej navrhol že by sme už spolu mohli aj trochu trtkať tak mi nechcela dať, tvrdila že je to skoro, tak som si chcel nájsť nejakú náhradu zatial na ten sex, ona mala byť na víkend u ro
Ty si korunovaný KOKOT chlapče.... keď ojebeš frajerku po mesiaci lebo ti NEDALA tak sa jej ani len náhodou nečudujem že ti nechce odpustiť... na jej mieste ti zruším zubnú kartu ... by som ti teraz najradšej hubu rozjebala...
Zmier sa s tym, si debil. Chalan ktory nie je ochotny pockat ani len dvq mesiace je kokot, evidentne to dievca nema rad a nakopala by som ta zeby si sa uz nepostavil na jej mieste. A nie, nie je to normalne.. Este nieco?
ty si riadny curak.. ja byt na mieste tvojej baby tak ta poslem do pice uz pri tom navrhu ,ze po mesiaci sex.. a bud rad,ze som necitaj dalej ako ked ta nacapala s inou.. a ze co mas robit?ty sa vazne pytas ,ze co mas robit?to fakt?fuh. sa pakuj z tejto planety.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@freeman39 ty si sa asi zjebal z pôrodného stola alebo ťa robili cez telefón, keď tu kotíš takéto pičoviny...
aha. .určite
Ale musel si byť taký debil, že si ju ťahal domov?? To si ju nemohol pretiahnuť inde??? A bol by pokoj.