Co robite ked niekto do vas rype alebo vas provokuje??
Alebo ked si z vas robi srandu alebo tak podobe.. Usmejete sa nanho a mate ho v p*c*, zacnete mu nadavat alebo iba povitiahnete obocie a idete dalej? Alebo ho hned zbijete? Alebo nestihnete zareagovat? A co je vlastne podla vas najspravnejsie?
no tak to podla toho aka je to situacia..ale podla mna by si sa mal branit..ale nie vzdy to ide .....ale najlepsie je ked ho len tak ignorujes a urobis sa inteligent
Tak to už nie je môj problém. Pokiaľ sa niekomu niečo na mne nepáči, musí si to vyriešiť sám. Určite sa s ním nebudem hádať alebo nedajbože hrať sa na niekoho, kým v skutočnosti nie som, len aby som dotyčnému vyhovel v jeho predstave....
záleží na osobe...ale vačšinou rovnako ako @shelia keď si niekto začne do mňa, vrátim mu to hneď 3-násobne, vačšina čo ma už pozná vie že sa neoplatí rýpať keď sa nechce sám/sama strápniť
ignorácia nie je najlepšie riešenie
to sa hovorí malým deťom v materskej škole aby si neporozbíjali hlavy (a jedine tie tomu ešte môžu uveriť)
treba sa brániť, minimálne rovnakou intenzitou akú mal útok
@9 a @3 ale co ked ten clovek caka ze co poviete a ako mu to vratite? a potom sa na tom zabavaju? ako to potom chcete vratit? a inak co mu poviete ked mu to chcete vratit? a viete sa ovladat?
@battlelady ver mi, že zatial žiaden z tých ludí netušil ako sa mu to vráti najlepšie je sledovať keď už sú v koncoch a nevedia si rady niekedy viem byť velmi krutá
@ivanka no dobre ale co mu povies? napriklad? a akym tonom mu to hovoris? a co ked seci cakaju co povies a potom sa zacnu rehotat bez ohladu na to co si povedala? a ked to, co hovoris aj tak nepomaha?
@4 pokiaľ je to človek,ktorý pre mňa nič znamená tak ma to netrápi,prečo by malo ?
Načo vyvolávať konfliktné scény,keď sa niekomu niečo nepáči nech si to teda rieši sám
ako mam naladu...a podla toho aj kto to je...ci sa mi s nim chce nieco riesit abo nie...niekedy sa pousmejem zasmejem...to vie dobre vytocit..inokedy ked mam chut pohadat sa tak rypem aj ja donho...to ho sice menej vyprovokuje ako ten smiech..ale ja sa odreagujem
ja ho mam v paži,nebudem sa zaoberat takym clovekom co ma v hlave nasrate a je pre neho potesenim podryvat.. ale zase niekedy sa zasmejem,ked je to vtipne,mysli to ako srandu a nie su to silne slova
nwm .. podla toho kto rype ... keby to bol clovek ktoreho mam rada tak rypem aj ja a ked by to bola jedna osoba ktoru z duse nenavidim tak by som do nej nerypala ja by som sa s nou rovno HADALA
usmejem sa a mam v pici,ale moc sa im to neoplati lebo ho strapnim ze radsej utecie uz sa to parkrat stalo ja sa nikdy nenecham
alebo ked je to neaky //frajerko// tak ho zbijem
zúrim a potom sa na tom smejeme, keďže sa neviem ani hnevať ani nič len sa smejem hej aj obočie dvíham aj homám chuť zmlátiť,a le nespravím to len sa smejem :_*
ignore... vzdy a stale, nepozastavujem sa, ked ma cirou nahodou nieco napadne tomu cloveku povedat, ako minule tretiakom z nasej skoly, ci si nepomylili budovu (vedla skoly mame psychiatriu)
@ 31 jasne, ze ano ved kazdemu sa nieco take obcas stane , vies moj zlaty? ale aby si si nemyslel tak ja nemam problem to niekomu PORIADNE vratit. len potom su seci trochu vedla ze som bola prislis kruta taq cem vedet ze ako to riesia ostatni.
Mne keď niekto robí zle, ak je to niekto koho mám rada a viem že jeto zo srandy zasmejem sa a ak ho nemám rada, poviem mu na to niečo, na čom sa všetci začnú smiať..čiže v podstate nech si zabŕdajú, mf aj tak nakoneic budú mimo
ako kedy..niekedy sa pokusam chovat profesionalne a s citom..no vacsinou som ja poriadny nervak takze chytim nervy a kraaasne mu vynadam..uz som zazil,ze sa dotycny rozplakal
pokiaľ viem, že dotyčný je dement ťažkého kalibru, ktorý by narážku na svoju zaostalosť nepochopil, ignorujem, resp. tresnem po papuli (keď mám istotu, že druhá strana ma neomláti o stenu)
nestava sa mi to, myslim ze ja aj ludia ktorymi sa obklopujem sme uz z toho vyrastli....ale cisto hypoteticky a teoreticky keby...tak to ignorujema nezaujima ma to, alebo by dostal taky slovny odkur zeby ho to prestalo bavit (ho= toho dotycneho, moze byt aj zensky rod )
fuu tak v mojej triede som si toho prezila dost za te 3roky co sme spolu aale uz davam udery take jake si zasluzi ista osoba..doteraz to bolo zlee pokus o ignoracie atd atd aale uz je to tak jak ma byt lol peace 4ever ..
..čo spravim ked pride nejaky chumaj a nema nič ine ako do mna do mna rypat ? podla nalady bud sa nanho len usmejem a mam u riti alebo to patrične oplatim aspon bude haluška ... ale niekedy sa ja lepšie nad dotyčnym ani nepozastavit komu ned rady tomu net pomoci
podla mna najhorsie co sa mozno robit je ignorovat. Clovek by cakal, ze v takom pripade si dotycny zacne mysliet, ze to s tebou nic nerobi a nabuduce ta uz necha na pokoji, ale nefunguje to tak. A este horsie je zdrziavat sa v spolocnosti, ktora si z teba otvorene robi srandu.
Ja nie som ten typ, co dokaze v takychto situaciach nejako kreativne "odjebavat" a nie som ani ten, co sa pojde bit, ale dotycnym ludom vzdy dam najavo svoj hnev, ak uz nicim inym, tak aspon mimikou a tym, ze vstanem a odidem. Ostat medzi nimi a dovolit im to, a nechat ich podkopavat tvoju dostojnost, to je to najhorsie co sa da urobit.
Samozrejme, pokial to nemyslia ako srandu, v dobrom slova zmysle.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Alebo ignorácia je tiež fajn
to sa hovorí malým deťom v materskej škole aby si neporozbíjali hlavy (a jedine tie tomu ešte môžu uveriť)
treba sa brániť, minimálne rovnakou intenzitou akú mal útok
Načo vyvolávať konfliktné scény,keď sa niekomu niečo nepáči nech si to teda rieši sám
alebo ked je to neaky //frajerko// tak ho zbijem
pokiaľ viem, že dotyčný je dement ťažkého kalibru, ktorý by narážku na svoju zaostalosť nepochopil, ignorujem, resp. tresnem po papuli (keď mám istotu, že druhá strana ma neomláti o stenu)
Napr:
H:A Kaja zase potrebuje miesta ako Titanic
Ja:Videl si môj zadok? Buď rád že máš vôbec nejaké miesto.
Ja nie som ten typ, co dokaze v takychto situaciach nejako kreativne "odjebavat" a nie som ani ten, co sa pojde bit, ale dotycnym ludom vzdy dam najavo svoj hnev, ak uz nicim inym, tak aspon mimikou a tym, ze vstanem a odidem. Ostat medzi nimi a dovolit im to, a nechat ich podkopavat tvoju dostojnost, to je to najhorsie co sa da urobit.
Samozrejme, pokial to nemyslia ako srandu, v dobrom slova zmysle.