Prehrieva sa mi pocitac a nakonie sa tak prehreje ze sa vypne je taky horuci vzdy a ide z neho naramne horko,neviem uz co mam s nim urobit ma 3roky a je to notebook a to hp a seriove cislo je :HP G7000
keď sa pc prehreje až tak, že sa vypína to nie je dobre ... neodišiel ti ventilátor alebo niečo také? ... nehučí ti moc ? , že by bol celý od prachu ... nemáš ho náhodou nataktovaný ? od kedy to asi robí ? robil to vždy ?
môj tiež. mám aj tú podložku po neho ale aj tak. ta som si zohnala ventilátor. akurát mi ho včera babka vzala, takže teraz sa tu dlho zdržiavať nemôžem. tiež stále vypne.
nikdy sa mi neprehrieva ani keď je zapnutý 3 dni bez prestávky. To je všetko o tom ako sa staráš o jeho čistotu Samozrejme niekedy sa môže pokaziť chladič, ale to je tiež zväčša poškodením pri búrkach (kedysi pri starších počítačoch to tak bolo) alebo zanesením nečistotami a znovu sa dostávame k starostlivosti o čistotu počítača, teda jeho vnútra.
ano, vacsina ukazala ze ma skutocne zmysel pre humor ako bolo povedane: povysavaj vetracie otvory, nemaj ho polozeny na posteli a ani nikde kde by sa tieto otvory zapchali, skontroluj ci ti nejaky neodisiel alebo si kup tu podlozku stiahni si SpeedFan. Robi ti to iba ked ho nejak prilis zatazujes alebo stale?
nemaj ho priamo na posteli, takto sa už 2 známym odvaril celý ntb a museli kupovať nový, treba mať podložku mne sa prehrievá skor batéria a bez adaptéru ten ntb nemožem používať a občas wifi vypadne, to neviem či je aj tým :/
ked huci z nejakych neznamich dovodov tak si dam sluchatka...ale este sa mi nestalo ze by bol taky teply ze sa vypol..kludne aj 2 dni je zapnuty a nic.Raz som ho nechala tyzden bezak lebo sme boli na dovolenke a stahovala osm sims.
povysavani je nepomaha to no v zaruke uz nie je rok ,zaruka je len 2roky teda servis je pase bolo by to drahsie ako novy notebook,tak ja nevime vydrzi len par minut aj na nete len a vypne teraz ma hreje teda krasne aj cez hrubu podlozku
@moncici777 Pri HP-čkách bežný problém by som povedal.Rozobrať,dokonale prečistiť všetko čo sa týka chladenia,naniesť nanovo kvalitnú teplovodivú pastu na CPU. Ja som mal jeden čas takisto problém s mojim Acerom,toto som urobil a dodnes fahčí bez problémov.Samozrejme s pravidelnou údržbou(myslím aspoň prečisťovanie ventilátora a chladenia od prachu),aspon raz za tri mesiace.Odporučil by som ti nainštalovať nejaký soft na monitoring teploty CPU,napriklad Notebook Hardware Control,tu si to môžeš stiahnuť
@moncici777 Samozrejme,za predpokladu,ak s ním pracuješ na rovnom povrchu a nie na posteli.Nie je tam potom dostatočná cirkulácia vzduchu,ako napríklad na stole.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a skus povisavat vetracie otvory
inač ja stále zapínam taký ventilátor čo mám na notebooku ale to pomáha len minimálne
--
PiCina sa mi nepriehrieva.
ale viem, že je zaprášený...........povysávať treba
» www.uloz.to/7173154/noteboo...