Čo robíte keď vás nebaví kupovať darčeky ani sebe?
Bol som práve v Poluse, že idem nakúpiť darčeky pár ľuďom na ktorých mi záleží a samozrejme aj sebe. Dal som si najprv jedlo, nech sa posilním, a potom som bezcielne prešiel pár obchodov a šiel som domov. Dokonca som videl aj pekné veci, čo by sa mi páčil
taký bezduchý stav poznám....a riešim ho stretnutím sa s priateľmi,alebo počúvaním veselej pesničky (toploader - dancing in the moonlight)ale niekedy mi pomôže aj náhodná vec-keď sa na mňa usmie malé decko,alebo pribehne hravé šťena...to niekedy dvihne náladu...ale kedže toto sa naplánovať nedá...tak odporúčam hudbu a priateľov
to sa mi presne stalo...ze som si isla nieco kupovat a takto to dopadlo, vobec som nemala chut ani si to skusat ani nic...a doma osm to olutovala...a toto ti asi teda velmi nepomohlo ..ale neviem ako by osm to zmenila
ale to je jedno ci sam alebo s niekym, nechapete, ze ja idem idem a viem ze si chcem daco kupit, napr. viem ze som si chcel kupit pulover/mikinu/daco na vrch ale ako kracam, tak moj organizmus ako keby "ja nic nepotrebujem/ja nic nechcem" nakoniec nic nekupil (okrem jedla, to este jedine asi organizmus neodmieta)
..pozname....ked sa mi nechce poslem sestry.. ...no ale k tebe: ked ti ide iby o to aby si sa prinutil nieco kupit, tak popros nejakeho znameho/znamu, abyti dal nejaku podmienku..cize ak splnis to ze si chces nieco kupit..nieco dostanes ,,,kus ako na psov, ale ta...
...a led ti ide o to ze pozdvihnut naladu...ja takemu stavu hovorim NUDA!.....no a to je taka mala svina a u man nastupuje vtedy ak sa vo mne nahromadia mnoho tych zlych situacii, pocitov,atd. z celeho tyzdna a moj organizmus je na tolko zatazeny tymito myslienkami ze vsetko odmieta....a pomoc..ako bolo napisane...istosa treba odreagovat. napr. hudbou, nejakou cinnostou, priatelmi...alebo hoci co co ta ukludnuje,....u mna to je prechadzka prirodou...
unavenost...to aj ja som to mal raz taketo...uz ma nic nebavilo robit...ani veci co som dovtedy robil velmi rad ma uz tak nenaplnali...treba ti jeden poriadny relax
podľa mňa nie je to odmietavosť organizmu, ale skôr vnútorný smútok... mňa takéto nákupy odrádzajú práve vtedy ak sa cítim smutná a nešťastná... čiže aj keby som si mala na seba niečo kúpiť, nespravím tak, lebo viem, že aj tak by som z toho nemala radosť...
kúpim si zmrzlinu, milkshake, bigmac, jednoducho to, na čo mám práve chuť si doprajem...a ak ani to nepomôže, idem domov, pozriem si nejaký môj milovaný komediálny seriál, prípadne preležím celý večer pod teplým paplónom a pozerám ho, až kým sa mi nálada nezlepší...no a nákupy znova na druhý deň
ja to mam vyriesene tak, ze sa mamy spytam co chce a to jej kupim a ja jej tiez poviem ak nieco chcem a je to vyriesene...ziadne prekvapenie sa nekona, ale ja si na to nepotrpim, nakolko mi uz ani na darcekoch nezalezi...a clovek aspon dostane to, co chcel a opadaju potom nervy z toho, ze co ak sa moj darcek nebude pacit, a podobne...
Tomas, poriadne sa vyspi aspon 10 hodin a daj si prirodny vitamin B. Ak je to depka (nejaky psychicky problem to je urcite), tak to by si si mal zistit co to sposobuje, a vyriesit to. Ak mas pocit ako tvoja dusa je v stave rozkladu, potom by si mohol vediet ze zlo je to co berie chut do zivota...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a ja rada kupujem darceky sebe lebo viem ze mne sa to pacit bude ale ostatnych odhadnut neviem
...a led ti ide o to ze pozdvihnut naladu...ja takemu stavu hovorim NUDA!.....no a to je taka mala svina a u man nastupuje vtedy ak sa vo mne nahromadia mnoho tych zlych situacii, pocitov,atd. z celeho tyzdna a moj organizmus je na tolko zatazeny tymito myslienkami ze vsetko odmieta....a pomoc..ako bolo napisane...istosa treba odreagovat. napr. hudbou, nejakou cinnostou, priatelmi...alebo hoci co co ta ukludnuje,....u mna to je prechadzka prirodou...
mozno potrebujes vypnut
To je ale nápad, čo? No kto už by na toto prišiel?
To je určite z toho hnusného Polusu, mne z neho často býva na vracanie