potrebujem od vas radu pre moj zivot...bo moj zivot upada welmi rychlooo.a to koli tomu ze sa strasne nudiiiim ..cim dalej tym viac..... CO ROBITE KED UZ NEVITE CO OD NUDY?????
mno sel som von....len tak s kamoskou pokecal som a bolo lepsie..aj teraz je lepsie a etse ked som si to tu cital este lespie..aj ked prvy kom som kukol ze aha..ale uvedomil osm si ze ma pravdu....robit ankety od nudy...a etse o nude..je aj podla mna dost trapne......a chcel by som podakovat aj tym co si ma zastali....a aj tym co mi dali navrhy...cize kto ide so mnof sportovat?? : toho tu bolo najvic..... moc moc moc dakujeeeeeeem
nuda trápne slovo ale neni na ňu čas... zatiaľ potom sa vytvorí... ale nie ja budem mať čo robiť... ešte je kopa veci čo chcem do konca školského roka stihnúť čiže sa nudiť nebudem... a tiež sa mi stáva že ma niektoré veci nebavia
neviem, napriklad sa zacni rezať...alebo mozes, prepadavat stare babky na ulici...co ja viem...alebo chod do obchodu a kradni, aspon ti to dvihne adrenalin..alebo rovno niekoho zabi, a potom ho mozes pomalicky štvrtiť a ukladať do mrazáku alebo zakopať do zahrady, apotom posles psa, že dunco hľadaj...a za kazdu najdenu cast ludskeho tela dostane nejaku odmenu-myslim že takto sa da cas zabit najlepsie
tak nezabudnite ako vám amrafel radí ak sa budete nudit najdite si nejakú lacnú štetku s hiv a potom zistíte o čom je zivot pretoze to vie iba amrefel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
mal by si dostat nejaku vaznu chorobu aby si vedel o com je zivot
no napr.kukaj nejakéé videa..xD youtube.com abo nečo
šport? ten je užitočný
ja nvm ja napríklad píšem básne, recenzie alebo poviedky...takže písanie. aleboo.....herectvo
ale @2. youtube je good mňa to náhodou pobaví, kukať dlhé hodiny nejaké videá a udrbávať sa na nich
inak aj ja mam podobne pocity, mna zas nic nebavi.. nie je to nuda, ale nic ma nebavi